Het leasen en beheren van uw wagenpark is in goede handen

UNIFLEET biedt operationele leasing en rentingformules met een gegarandeerde restwaarde voor uw onderneming. Als in-house leasemaatschappij van Hedin Automotive zorgen wij voor het volledige beheer van uw wagenpark en zoeken we naar de ideale leaseoplossing op uw maat. 

Wat is zakelijk leasen of renten?

Bij een rentingformule van UNIFLEET kopen wij het voertuig voor u aan en verhuren we het vervolgens aan uw bedrijf. Als klant geniet u van aankoopoptie wanneer de renting afloopt. Wij dekken alle administratie, alsook enkele kosten. In een operationele lease zit bijvoorbeeld ook verzekering en wegenbelasting opgenomen. In een full operational lease zitten ook banden, onderhoud en zo veel meer. Op het einde van de afgesproken termijn wordt de wagen ingeleverd aan UNIFLEET.

Lopende acties bij Hedin Automotive

Bij UNIFLEET krijgt u de keuze uit heel ons voertuigenaanbod, zowel nieuw als tweedehands. Wenst u dus liever een voertuig met reeds een beperkt aantal kilometers te rijden en te kiezen voor renting? Dat kan bij UNIFLEET. Wij kopen het voertuig voor u aan en na het verstrijken van de termijn krijgt u nog steeds de mogelijkheid om het voertuig over te nemen. 

UNIFLEET in een notendop

Peugeot - Bedrijfswagen - Page image - 4

Simpel en flexibel

Lease uw nieuwe of tweedehands bedrijfswagen aan een duidelijke prijs. Met Hedin Automotive rijdt u voor een vast bedrag per maand, geen addertjes onder het gras. In deze prijs is indien gewenst ook verzekering en onderhoud meegerekend, zodat u zonder zorgen onderweg kan. 

general - Administratie - page image

Minimale administratie

Als UNIFLEET-klant worden de kosten voor het beheer van uw bedrijfswagenpark tot een minimum beperkt, alles wordt door onze medewerkers afgehandeld. Inschrijving, verzekering, onderhoud, banden, verkoop van uw voertuig aan het einde van het contract: wij doen het allemaal.

Hedin Automotive - Onderhoud - Sfeerbeeld autoverkopen 1

Competitieve tarieven

Bij UNIFLEET bent u zeker van een scherpe maandprijs voor uw bedrijfswagen. 

Hedin Automotive - Aftersales - page image - 4

Vrijheid

Aan het einde van uw leaseperiode krijgt u altijd de keuze om uw voertuig al dan niet zelf over te nemen. De keuze is aan u!

Vragen? Laat weten waarmee we u kunnen helpen

Hebt u een vraag voor ons? Of wilt u graag een testrit maken met een van onze merken? Vul dan dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op met u met een gepast antwoord.
Hoe kunnen we u het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over UNIFLEET

Wat is UNIFLEET?

Unifleet is de in-house leasingmaatschappij van Hedin Automotive. Het biedt operationele leasing en renting formules aan met gegarandeerde restwaardes. Bij UNIFLEET nemen we ook de complete administratie voor onze rekening zoals: de inschrijving van uw voertuig, verzekering, onderhoud, ...  Zo kunt u zich focussen op de kerntaken binnen uw bedrijf. 

Waarvoor staat UNIFLEET?

UNIFLEET staat voor:

  • Eenvoud en flexibiliteit: wij maken het makkelijk om met een bedrijfswagen te rijden voor u - zowel nieuw als tweedehands.
  • Minimale administratie; wij nemen de grotere administratieve taken zoals inschrijving, verzekering, verkoop achteraf voor onze rekening.
  • Competititeve voorwaarden: wij streven altijd naar de scherpste maandprijzen.
  • Vrijheid: op het einde van het contract beslist u zelf of u uw wagen wil bijhouden of niet.

Kan ik bij UNIFLEET ook tweedehands wagens renten?

Dat kan zeker. Bij UNIFLEET behoort een renting tot de mogelijkheden voor zowel nieuwe als tweedehandswagens. 

Kan ik het voertuig aan het einde van de looptijd overnemen?

Daar laat UNIFLEET u vrij in. Als u de wagen niet wenst over te nemen neemt UNIFLEET deze kosteloos terug. Indien u graag wenst eigenaar te worden van het voertuig bent u steeds vrij om het voertuig zelf over te nemen. 

Welke financieringsmogelijkheden biedt UNIFLEET aan?

Bij UNIFLEET kan u terecht voor een operationele leasing, ook wel renting genoemd. Ook korte termijn huren (tot twee jaar) van een voertuig behoort tot de mogelijkheden via zustermerk MABI Mobility