Fleet bij Toyota Hedin Automotive

De beste keuze maken qua mobiliteit is niet gemakkelijk. Het thema en de berekeningen zijn complex. Onze fleet advisors staan 100% klaar om u en uw bedrijf op weg te helpen binnen fiscaliteit en de elektrificatie van uw vloot.
 

Uw Toyota vloot via Hedin Automotive

Bij Hedin Automotive denken we mee na over de optimalisatie van uw vloot. Onze ervaren Fleet Advisors houden zich dagelijk bezig met het ontzorgen van bedrijven en hun wagenparken. Ons netwerk aan vestigingen biedt een mooie spreiding en daardoor eenvoudige bereikbaarheid voor u en uw wagens. U kan in alle vestigingen terecht voor uw levering of onderhoud.

Alles over Toyota-bedrijfswagens

Met zijn brede range aan motorisaties en uitstekende bouwkwaliteit is Toyota een slimme keuze als wagenparkpartner. Er is voor ieder wat wils: onze klassieke hybrides bieden een beperkt verbruik en groot rijbereik voor de kilometervreters binnen uw bedrijf. Daarnaast zitten er ook wagens met traditionele verbrandingsmotoren en plug-inhybrides in het gamma. Een elektrische wagen leasen of renten is bij Toyota ook mogelijk voor optimale fiscale aftrekbaarheid. 

Fleetwagens in een notendop

Hedin Automotive: uw partner in mobiliteit

Bij Hedin Automotive hebben we heel wat ervaring met het merk Toyota, alsook alle diensten die daarbij horen.

Fleetverantwoordelijken en bestuurders kunnen steeds terecht bij een vertrouwde fleet – en service advisor. Elke collega is een expert in zijn vak en draagt professionaliteit hoog in het vaandel. Met de verschillende merken in onze portefuille, proberen we echt een oplossing op maat voor uw bedrijf uit te werken. We denken graag met u mee, wat uw wens ook is. Zo creëren we optimale tevredenheid en zorgeloze mobiliteit, zowel bij de fleetverantwoordelijken als bij de bestuurders van uw onderneming.

Vragen over uw vloot?

Vragen? Laat weten waarmee we u kunnen helpen

Hebt u een vraag voor ons Toyota fleetteam? Of wilt u graag een testrit maken met een van onze modellen? Vul dan dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op met u met een gepast antwoord.
Hoe kunnen we u het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over fleetwagens bij Hedin Automotive

Verkopen jullie interessante modellen voor een groot wagenpark?

Dankzij de verschillende modellen van Toyota bij Hedin Automotive kunnen wij het gepaste model aanbieden binnen de voertuigpolicy van uw bedrijf. Wij hebben alle aandrijvingen in ons aanbod, alsook alle budgetten. 

Waar kan ik terecht voor onderhoud aan mijn bedrijfswagen?

Al onze vestigingen met verkoop nieuwe wagens bieden ook steeds naverkoopdiensten aan. Onze naverkoopdiensten zijn steeds in nauw contact met alle leasebedrijven en grote verzekeraars. 

Kan ik een bedrijfswagen financieren bij Hedin Automotive?

Ja, bij ons kunt u een bedrijfswagen kopen, leasen, renten of financieren. Onze verkopers kijken graag samen met u naar een financiering volgens uw behoeften. Contacteer ons voor al uw vragen. 

Verkopen jullie ook bestelwagens?

Bij Toyota Hedin Automotive bieden we uiteraard ook commerciële voertuigen. Zo hebben we de Proace in ons aanbod, welke beschikbaar is in korte en lange versies, alsook met conventionele aandrijving en als EV.