Alle aanvullende diensten van Toyota

U kunt bij Toyota-dealer Hedin Automotive, naast de gekende aankoop en naverkoop, ook terecht voor het leasen, financieren of huren van een Toyota. Daarnaast staan we u ook graag bij voor een aantal ondersteunende diensten. Zo helpen we u bij het uitkiezen van een goede verzekering en een onderhoudspakket. Uiteraard helpen we u ook graag bij het configureren van de My Toyota-app. 

Neem een verzekering van Toyota

Wist u al dat Toyota zelf flexibele autoverzekeringen aanbiedt? Zo hoeft u niet langer bij een verzekeringsmakelaar langs te gaan om uw nieuwe Toyota te verzekeren. Toyota Insurance werkt samen met professionele verzekeringspartners Yuzzu en Ethias om u een verzekeringsoplossing aan te bieden die het beste bij uw noden en wensen aansluit. 

U kunt dus eenvoudig terecht bij uw vertrouwde Toyota Hedin Automotive-vestiging voor het aansluiten van een kwaliteitsvolle verzekering. We bieden uitgebreide verzekeringspakketten, op maat van al uw rij- en mobiliteitsbehoeften. En dat tegen interessante en concurrentiële tarieven. Benieuwd? Informeer u in één van onze vestigingen of neem contact met ons op.