Toyota Approved tweedehandswagens

Bent u op zoek naar een nieuwe Toyota? Overweeg dan zeker om een kijkje te nemen tussen ons aanbod Toyota Approved Used. Deze jonge tweedehandswagens zijn zo goed als nieuw, hebben weinig kilometers en werden grondig gecheckt op meer dan 145 punten, zodat u op beide oren kunt slapen. De wagens worden geleverd met een uitgebreide Toyota-garantie en met Roadside Assistance (pechhulp).

De voordelen van Toyota Approved

Onze Toyota approved vestigingen

Veelgestelde vragen over Toyota tweedehandswagens

Welke Toyota-modellen zijn er als tweedehands (Approved Used) te koop?

Hedin Automotive heeft een grote voorraad tweedehands Toyota's waardoor u praktisch ieder model terugvindt. Zo hebben we de Toyota Aygo, Aygo X,  BZ4X, C-HR, Yaris, Yaris Cross, Corolla, Corolla Cross, Proace Verso en Proace City in ons aanbod. We helpen u graag bij het vinden van een tweedehandsauto en adviseren u met veel plezier over de verschillende modellen en diensten. Maak een afspraak in één van onze showrooms en een sales advisor helpt u graag verder. 

Wat is mijn huidige auto waard en kan ik die bij Hedin Automotive inruilen?

Dat is zeker mogelijk. Een sales advisor stelt graag de waarde van uw huidige auto vast. Hiervoor maakt u gewoon een afspraak in de concessie waar uw nieuwe auto staat. Deze prijs kunnen we dan onmiddellijk verrekenen in uw nieuwe offerte.

Welke garanties krijg ik bij het aankopen van een tweedehands Toyota?

Toyota Approved tweedehandswagens worden geleverd met een garantie tot 9 jaar. Als u jaarlijks of elke 15.000 km op onderhoud komt, wordt de garantie automatisch verlengd. 

Ik wil een tweedehands Toyota financieren. Kan dat?

Een financiering, leasing of renting van een tweedehandsauto is altijd mogelijk. Onze verkopers kijken graag samen met u naar een financiering volgens uw behoeften. Ook een renting is zeker mogelijk voor zakelijke rijders.