De nieuwe MyToyota-app

Wees nog meer verbonden met de nieuwe MyToyota-app en maak uw leven makkelijker. Waar u ook bent, u kunt via de app op uw smartphone communiceren met uw Toyota en reizen inplannen, de temperatuur in uw wagen wijzigen en nog veel meer.

Nu nog gebruiksvriendelijker

De gebruiksersinterface is zo opgebouwd dat het voor iedereen makkelijk te gebruiken is. Ook kunt u uw startscherm personaliseren met alle features die voor u belangrijk zijn, zoals de kilometerstand van uw voertuig of het brandstofniveau. Ook kunt u toestaan om meldingen te tonen op uw smartphone, zodat u altijd de status van uw wagen weet.

Op dit moment kan de MyToyota-app nog niet communiceren met alle modellen van Toyota. Neem contact op met ons voor meer informatie over welke modellen er met de MyToyota-app zijn uitgerust.

Directe geruststelling

Kent u ook zo die momenten dat u niet zeker bent of u uw wagen hebt gesloten? Dan is de MyToyota-app iets voor u. Check op elk moment de status van uw wagen in de app. Toch vergeten hem te sluiten? Doe het dan gewoon vanop afstand via remote lock/unlock.

 

Rijd zo efficiënt mogelijk

Tijdens het rijden heeft u al de mogelijkheid om in real-time te bekijken hoeveel uw wagen verbruikt, maar het kan ook handig zijn om uw rijgedrag op een later moment te analyseren. In de MyToyota-app krijgt u een mooi overzicht en ontdekt u hoe u nog zuiniger, soepeler en efficiënter kunt rijden. 

 

My Toyota-app services

Nog vragen?

Heeft u nog vragen of heeft u hulp nodig bij de configuratie van uw MyToyota-account? Neem contact met ons en we helpen u graag verder.