Voorraad bij Toyota Hedin Automotive

Altijd al eens in een Toyota Yaris, Corolla, RAV4 of Hilux willen rijden? Dan zit u goed bij Hedin Automotive. We bieden een groot aanbod aan Toyota-wagens, zowel nieuw als tweedehands. Alle nieuwe stockwagens zijn zorgvuldig door ons samengesteld. Zo kunt u genieten van heel wat opties op uw wagen voor een goede prijs. Onze Toyota-tweedehandsstock biedt ook voor ieder wat wils. Ontdek hier het volledige assortiment.

Een Toyota uit voorraad leasen of kopen? 

Uw Toyota uit stock is direct leverbaar. Zo rijdt u snel met uw nieuwe wagen rond. U kunt kiezen om uw nieuwe wagen aan te kopen of te leasen. Bij Toyota-dealer Hedin Automotive kan het allemaal. Bekijk de mogelijkheden online of laat u adviseren door één van onze Sales Advisors in een vestiging in uw buurt.

Boek uw testrit

Plan snel een testrit in de Toyota van uw dromen om te ontdekken of die helemaal voldoet aan uw verwachtingen. Dat kan makkelijk door het testritformulier in te vullen of door contact op te nemen met de vestiging van uw keuze.

Veelgestelde vragen over onze Toyota voorraad

Heeft Hedin Automotive nieuwe en tweedehands Toyota-modellen op voorraad?

Wij hebben een grote voorraad nieuwe en tweedehands Toyota's. Zo vindt u altijd de Toyota die bij u past. 

Hoe lang geldt de garantie op een Toyota uit voorraad?

Toyota levert zijn auto’s standaard met 10 jaar fabrieksgarantie. Op onze tweedehandsauto's krijgt u standaard 12 maanden garantie en pechhulp. 

Hoe wordt een Toyota uit voorraad afgeleverd?

Uw nieuwe auto wordt, na het vastleggen van een afspraak, in uw Hedin Automotive-concessie afgeleverd. Onze sales advisor of product expert bezorgt u graag nog de nodige uitleg over de wagen zodat u helemaal vertrouwd de baan op kunt rijden. 

Kan ik mijn huidige wagen inruilen bij Hedin Automotive?

Dat is zeker mogelijk. Een sales advisor stelt graag de waarde van uw huidige auto vast. Hiervoor maakt u gewoon een afspraak in de showroom waar uw nieuwe auto werd besteld. 

Wat is de prijs van een Toyota?

Hedin Automotive heeft een grote voorraad aan nieuwe en tweedehands Toyota-modellen. Het gamma gaat van een kleine stadsauto, de Aygo X, tot een zware SUV, de Hilux. Hierdoor is er een wagen in elke prijsklasse beschikbaar.