Openingstijden Toyota Hedin Automotive in Geel

Toyota Hedin Automotive in Geel

Op onze locatie in Geel kan u terecht voor onderhoud aan uw wagen, zoals bijvoorbeeld een jaarlijks onderhoud of bandenwissel. De showroom in Geel geeft u ook een mooi overzicht van alle modellen die Toyota te bieden heeft: van benzine, tot (plug-in)hybride en elektrisch. 

Onze vestiging in Geel (Antwerpseweg 83, 2440 Geel) is uitgerust met de volgende faciliteiten: 

Gratis parkeergelegenheid
Een grote showroom
Moderne werkplaatsfaciliteiten

Nieuwe wagen of tweedehandswagen in voorraad

Hedin Automotive is één van de grotere Toyota-dealers en zo maken wij onszelf dat wij u te allen tijde een groot aanbod kunnen bieden van direct leverbare nieuwe of tweedehands stockwagens. Ons team van experten checkt de wagen grondig voordat deze in onze stock worden opgenomen. Zo koopt u gegarandeerd kwaliteit en dat voelt u door de ongeëvenaarde rij-ervaring. 

Op onderhoud of carrosserie afspraak in Geel

Elke wagen verdient voldoende zorg en liefde zodat u er extra lang mee kan rijden. De experten in Hedin Automotive Geel staan klaar om de beste service voor u en uw wagen te bieden. In no time bent u weer de weg op. Een herstelling aan het koetswerk, een bandenwissel, een onderhoud: elke service kan worden uitgevoerd bij Toyota Hedin Automotive Geel.

Testrijden met een Toyota naar keuze in Geel

Hebt u een nieuwe wagen op het oog en zou u deze graag willen aankopen of leasen bij Toyota Hedin Automotive? Dat is geen probleem. Elk Toyota-model kan u bij ons testrijden in een vestiging naar keuze. Zo kunt u nog beter de geïnformeerde keuze maken over uw nieuwe wagen. Onze verkopers staan ook klaar om, na de testrit, al uw vragen te beantwoorden.

Wat vond u van Hedin Automotive Geel?

Wij staan altijd open voor onze processen en service te verbeteren. Daarom horen wij graag wat u ervan vond. Als u recent langs bent geweest in Geel, druk dan zeker op onderstaande knop en laat uw eerlijke mening achter.

Binnenkijken in de Toyota-vestiging te Geel

Veelgestelde vragen over onze Toyota showroom in Geel

Wat zijn de openingstijden van Toyota-dealer Hedin Automotive in Geel?

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van Toyota-dealer Hedin Automotive in Geel open van 08.00 - 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 – 17.00 uur. 

Voor welke diensten kan ik terecht bij Toyota-dealer Hedin Automotive in Geel?

Voor alle verkoop- en naverkoopgerelateerde diensten aan uw Toyota personenwagen bent u welkom bij Toyota-dealer Hedin Automotive in Geel.