Openingstijden Toyota Hedin Automotive in Lier

Toyota Hedin Automotive in Lier

Bij Toyota Hedin Automotive Lier kan u uw huidige wagen laten onderhouden. Elk jaar een onderhoud laten uitvoeren komt de betrouwbaarheid van uw wagen ten goede. Ook kan u langskomen in onze nieuwe showroom die volledig volgens het nieuwe concept van Toyota in ingericht. Daar vindt u alle Toyota-modellen en is het ook mogelijk om een testrit te boeken met een wagen naar keuze. 

Het adres van onze vestiging in Lier is Mallekotstraat 62.

Gratis parkeergelegenheid
Een grote showroom
Moderne werkplaatsfaciliteiten

Nieuwe wagen of tweedehandswagen in voorraad

Een direct leverbare wagen nodig? Bij Toyota Hedin Automotive Lier hebben we een ruim aanbod aan nieuwe en tweedehandswagen. Online vindt u het volledige aanbod, zodat u op uw gemak kan kijken en vergelijken. Als u toch nog graag extra informatie hebt, of graag een testrit vastlegt, neem dan contact op met onze vestiging. Zij helpen u graag verder op weg.

Service uw wagen bij Toyota Hedin Automotive Lier

Hedin Automotive is een erkend Toyota-dealer, waardoor u kan genieten van tien jaar garantie op uw Toyota als u deze jaarlijks laat onderhouden. Dit onderhoud is noodzakelijk om de beste rij-ervaring te allen tijde te garanderen. Hebt u winterbanden? Dan kan u uw bandenwissel ook bij Toyota Hedin Automotive Lier laten uitvoeren. Er zijn ook nog heel wat andere servicemogelijkheden. 

Boek nu uw testrit bij Toyota Hedin Automotive Lier

Veel mensen rijden graag eens met een wagen voordat ze overgaan tot aankoop. Zelf aan het sturen zitten, zegt vaak nog meer dan enkel kijken. Daarom bieden wij de mogelijkheid tot testrijden aan met elk van onze wagens. Hebt u een wagen op het oog? Neem dan contact met ons op via onderstaande button en ervaar zelf de sublieme kwaliteit van Toyota. 

Geef uw mening over Toyota Hedin Automotive Lier

Wij weten graag hoe uw ervaring was. Laat uw recensie achter via onderstaande link als u recent bij ons in de vestiging in Lier op onderhoud bent geweest of een afspraak in de showroom had. 

Binnenkijken in de Toyota-vestiging te Lier

Veelgestelde vragen over onze Toyota showroom in Lier

Wat zijn de openingstijden van Toyota-dealer Hedin Automotive in Lier?

Van maandag tot en met vrijdag is de vestiging van Toyota-dealer Hedin Automotive in Lier open van 08.00 - 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 – 17.00 uur. 

Voor welke diensten kan ik terecht bij Toyota-dealer Hedin Automotive in Lier?

In de gloednieuwe en hypermoderne showroom van Toyota-dealer Hedin Automotive in Lier bent u welkom voor het ontdekken van de laatste nieuwe Toyota personenwagens en bestelwagens én het onderhoud er van!