Toyota C-HR bij Hedin Automotive

Ontdek de nieuwe Toyota C-HR met uw eigen ogen. 

Ontdek de nieuwe Toyota C-HR

De nieuwe Toyota C-HR breekt met alle regels. Hij combineert de stijl van een coupé met een krachtige houding en kan daarom onmogelijk genegeerd worden. Hij is vrijdenkend en innovatief, met precieze lijnen en een dynamisch profiel: een conceptauto die werkelijkheid is geworden.

Hij is wendbaar en responsief en combineert inspirerende prestaties met het soepele rijgedrag van een hatchback. Kies uit een reeks zelfopladende hybrides of de nieuwe Plug-in Hybrid 220 met verbluffende acceleratie en echte EV-capaciteiten.

Toyota C-HR uitvoeringen

Welke Toyota C-HR past bij u?

Bent u er nog niet volledig aan uit welke Toyota C-HR bij u past? Wilt u graag nog meer details over de verschillende uitvoeringen van de nieuwe C-HR? Kom dan langs in een van onze showrooms. Onze sales advisors zijn er om u verder te helpen met al uw vragen en opmerkingen. Maak snel en eenvoudig een showroomafspraak via onderstaande button. 

Boek uw testrit met de nieuwe Toyota C-HR

Wilt u de nieuwe Toyota C-HR zelf ervaren? Dat kan! Vraag snel en eenvoudig online een afspraak aan in één van onze vestigingen. Ons team staat klaar om u verder te helpen. 

Uw ideale metgezel om veilig te rijden

Neem contact op over de Toyota C-HR

Hoe kunnen we u het beste bereiken?