Wees gerust: Toyata Relax garantie

Als er één ding is waarop u kunt vertrouwen, dan is het uw Toyota wel. Hij voert u overal naartoe, door weer en wind, dag in dag uit. Dat gevoel van vertrouwen willen we verder versterken door als enige constructeur in België tot 10 jaar garantie over een afstand van 200.000 kilometer op elke Toyota te bieden. Als erkend concessiehouder volgt Hedin Automotive de voorwaarden omtrent garantie van Toyota. 

Zorgeloos rondrijden
Originele Toyota-onderdelen
Dekking geldig in heel Europa
Op elk model
Enige constructeur in België met dit aanbod

Geen verrassingen met Toyota Relax

Vertrouwen en transparantie zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. We leggen u de Toyota Relax garantie uit zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Eens de fabrieksgarantie van 3 jaar is verlopen, wordt de Toyota Relax garantie automatisch verlengd gedurende 1 jaar of 15.000 kilometer als u uw wagen laat onderhouden bij een officiële Toyota-dealer, zoals Hedin Automotive. Laat u uw wagen daarna binnen het jaar weer onderhouden, dan komt daar weer 1 jaar of 15.000 kilometer garantie bij, en dat tot een periode van 10 jaar of een afstand van 200.000 kilometer op de teller.

Nieuwe en tweedehands Toyota’s

De Toyota Relax garantie geldt zowel voor nieuwe als tweedehandswagens, wat erg uniek is. Stel u voor: u koopt een tweedehands Toyota Corolla die één jaar gereden heeft. Normaal zou de fabrieksgarantie na twee jaar verlopen zijn, maar dankzij Toyota Relax blijft u genieten van een zorgeloze rijervaring. En dat tot 10 jaar lang of 200.000 kilometer.

Meer weten over de 10 jaar garantie? Stel dan hier uw vraag

Hoe kunnen we u bereiken?

Veelgestelde vragen over de 10 jaar garantie bij Toyota

Komt mijn Toyota in aanmerking voor de garantie?

Indien uw Toyota jaarlijks is onderhouden bij een officiële Toyota-dealer, komt hij in aanmerking voor de verlengde garantie.

Wat gebeurt er met de garantie als ik mijn wagen verkoop?

De Toyota Relax garantie wordt automatisch verlengd tijdens de uitvoering van het onderhoud bij een officiële Toyota-dealer, totdat uw Toyota 9 jaar oud is of 185.000 kilometers heeft gereden.

Heb ik ook 10 jaar garantie op een tweedehands model van Toyota?

Ja, ieder voertuig dat jonger is dan 9 jaar of nog geen 185.000 km heeft, komt in aanmerking voor de garantie.