Premie van €5.000 van de Vlaamse Overheid

Vanaf 2024 kunt u als particulier aanspraak maken op een premie uitgereikt door de Vlaamse Regering, specifiek gericht op particulieren. Bij aankoop van een nieuwe of tweedehandse wagen, die volledig elektrisch is kan u aanspraak maken op deze premie. De aankoopprijs van het voertuig mag maximaal €40.000 inclusief btw zijn. Ideale keuze voor een nieuwe elektrische wagen is de smart #1 Pro of Pro+ , die perfect onder de €40.000 blijft.

 Premie onder voorwaarden. Meer informatie via de button hieronder.

De smart #1 Pro bij Hedin Automotive

De instapversie van de #1 biedt al heel wat mogelijkheden, en valt met zijn €36.495 perfect binnen de marge van €40.000 om aanspraak te maken op de premie. Om deze aantrekkelijke prijs te bekomen, is de smart #1 Pro uitgerust met een kleinere batterij van 49 kWh, wat overeenkomt met een WLTP-rijbereik van 310 kilometer. Wilt u graag meer informatie? Neem dan contact op met onze smart experts bij Hedin Automotive. 

De smart #1 Pro+ bij Hedin Automotive

De smart #1 Pro+ geniet van alle features van de Pro met een grote actieradius van 420 km WLTP. Ook dit model valt met een prijs van €39.947.89  binnen de marge van €40.000 om aanspraak te maken op de premie. Wilt u graag meer informatie over deze premie? Neem dan contact op met een van onze smart experts bij Hedin Automotive of ga langs in een smart-showroom naar keuze. 

smart-locaties bij Hedin Automotive

Als officiële smart-verdeler heeft Hedin Automotive verschillende smart-centra waar u terecht kunt voor een testrit, offerte of alle andere vragen gerelateerd aan smart. Onze smart experten in onze vernieuwde showrooms in Antwerpen en Sint-Martens-Latem heten u van harte welkom en helpen u graag verder.

smart #1 uitvoeringen

Naast de Pro is de smart #1 nog in heel wat andere uitvoeringen beschikbaar. Zo is er de sportieve BRABUS-variant die uitstekende prestaties levert. De Pro+ is de Pro-versie, maar dan met grotere batterij en een actieradius van 420 km. Daarnaast kan u ook kiezen voor de smart #1 Premium. Deze elegante versie tilt uw rij-ervaring naar een nog hoger niveau.

Vraag meer informatie over de smart #1 Pro

Hoe kunnen we u het beste bereiken?