Premie van €5.000 van de Vlaamse Overheid

Vanaf 2024 kunt u zowel als particulier als zelfstandige een premie aanvragen tot €5.000 bij aankoop van een zero-emissievoertuig waarvan de aankoopprijs maximum €40.000 is. De smart #1 Pro, Pro+ en smart #3 Pro vallen perfect binnen deze marge. 

Premie onder voorwaarden. Meer informatie via de button hieronder.

De smart #1 Pro bij Hedin Automotive

De instapversie van de #1 biedt al heel wat mogelijkheden en valt met zijn €36.495 perfect binnen de marge van €40.000 om aanspraak te maken op de premie. Om deze aantrekkelijke prijs te bekomen, is de smart #1 Pro uitgerust met een kleinere batterij van 49 kWh, wat overeenkomt met een WLTP-rijbereik van 310 kilometer. Wilt u graag meer informatie? Neem dan contact op met onze smart experts bij Hedin Automotive. 

Ontdek de smart #1 Pro+

De smart #1 Pro+ geniet van alle features van de smart #1 met als extra voordeel een groter rijbereik, namelijk 420 km (WLTP). De verkoopprijs van deze elektrische wagen is normaal €41.495, om deze prijs onder €40.000 te krijgen, geniet u als particuliere klant van 5% korting. Dat maakt dat de nieuwe prijs van de smart #1 Pro+ met zijn €39.913,05 euro binnen de marge valt van de premie. 

Kies voor de smart #3 Pro

Ook de smart #3 Pro geniet van de elektrische premie met een verkoopprijs van €37.495. De smart #3 is een echte topper die veel te bieden heeft met zijn overvloed aan nuttige features, een rijbereik van 325km en stijlvolle details. Met zijn krachtige, scherpe belijning maakt de smart #3 een sterke indruk.

smart-locaties bij Hedin Automotive

Als officiële smart-verdeler heeft Hedin Automotive verschillende smart-centra waar u terecht kunt voor een testrit, offerte of alle andere vragen gerelateerd aan smart. Onze smart experten in onze vernieuwde showrooms in Aalst, Antwerpen en Sint-Martens-Latem heten u van harte welkom en helpen u graag verder.

Vraag meer informatie over de smart-modellen

Hoe kunnen we u het beste bereiken?