Hou me op de hoogte

Maak een testrit in een Mazda

Heeft u een Mazda op het oog en wilt u die graag zelf ervaren? Dat kan! Boek uw testrit en ervaar zelf de sublieme rijervaring van Mazda. Wij helpen u graag verder in onze concessie in Gent. 

Mazda onderhoud en herstelling bij Hedin Automotive

Bij Hedin Automotive bent u aan het juiste adres voor een onderhoud aan uw wagen. Ook voor een bandenwissel of koetswerkherstelling helpen we u graag verder in onze Mazda-vestiging. Maak nu een afspraak op een datum naar keuze via onderstaande knop én geniet van €150 korting op uw onderhoud (incl. BTW). Download nu uw voucher. 

Mazda bij Hedin Automotive

Bij Hedin Automotive zit u goed. Met onze ervaring, kennis en tools kunnen we de best mogelijke service aanbieden voor uw Mazda. Onze gedreven verkoopexperten van Mazda staan u graag bij met extra uitleg en een antwoord op al uw vragen en opmerkingen.

Veelgestelde vragen over Mazda-dealer Hedin Automotive

Zijn jullie officieel Mazda-dealer?

Wij zijn officiële Mazda-dealer in België en hebben 1 showroom in Gent. 

Verkopen jullie ook Mazda-modellen uit voorraad?

Ja, wij hebben zowel nieuwe als tweedehands Mazda-modellen op voorraad. Neem contact met ons op of kom langs in de showroom en wij helpen u graag verder.

Kan ik bij jullie een Mazda financieren of leasen?

Een financiering van zowel een nieuwe als een tweedehands Mazda is altijd mogelijk. Onze verkopers kijken graag samen met u naar een financiering volgens uw behoeften. 

Inschrijven voor de Mazda nieuwsbrief