Ontvang een premie ter waarde van €5.000 van de Vlaamse Overheid

Vanaf 2024 kunt u zowel als particulier als zelfstandige een premie aanvragen tot 5000 euro van de Vlaamse Regering bij aankoop van een zero-emissievoertuig waarvan de aankoopprijs maximum 40.000 euro (incl. BTW) is. De Toyota BZ4X, te koop bij Hedin Automotive, valt binnen deze marge met een aankoopprijs van 39.590 euro. 

Premie onder voorwaarden. Meer informatie via de button hieronder.

De Toyota BZ4X bij Hedin Automotive

De Toyota BZ4X wijst de weg voor elektrische mobiliteit. Zijn krachtig en dynamisch SUV-design combineert hij met vierwielaandrijving en een uitstekende elektrische actieradius van meer dan 500 km. Binnenin is er rust en ruimte voor vijf passagiers en geniet u van allerlei eersteklas functionaliteiten. Dankzij de nieuwste generatie veiligheidsfuncties bent u tijdens elke rit in goede handen. Wilt u graag meer informatie? Neem dan contact op met onze Toyota experts bij Hedin Automotive. 

De Toyota locaties bij Hedin Automotive

Hedin Automotive heeft verschillende Toyota vestigingen waar u terecht kunt voor een testrit, offerte of alle andere vragen gerelateerd aan Toyota. Onze Toyota experten of verkopers in helpen u graag verder met al uw vragen en heten u van harte welkom in één van onze Toyota Hedin Automotive showrooms. 

Vraag meer informatie over de premie en de Toyota BZ4X

Hoe kunnen we u het beste bereiken?