Mercedes-Benz Trucks specialist
6 Truck Centers in België
Pionier in vrachtwagens

Onze Mercedes-Benz Trucks modellen

Trucks you can trust

Hedin Automotive is uw officiële Mercedes-Benz Truck-verdeler. Bij ons vindt u alle mogelijke modellen en als specialist van Fleetboard en Uptime kunnen wij u optimaal ondersteunen zodat u het maximaal uit uw Truck haalt. In de transportwereld zijn de trucks van Mercedes-Benz de standaard als het draait om comfort, vermogen en flexibiliteit. Elk mobiliteitsvraagstuk wordt beantwoord met de professionele vrachtwagens van Mercedes-Benz. Mercedes-Benz en Hedin Automotive staan voor kwaliteit, efficiëntie en een optimaal rendement. Met de vele toepassingen van Mercedes-Benz Trucks is er voor iedere opdracht een geschikte oplossing.

Mercedes-Benz Trucks bij Hedin Automotive

Met maar liefst 20 Mercedes-Benz vestigingen, waarvan 6 Mercedes-Benz Truck Centers, is onze Hedin Automotive service altijd dichtbij. U kunt ons vinden in Aalst, Antwerpen-Linkeroever, Gent, Ninove, Sint-Niklaas en Sint-Pieters-Leeuw. We adviseren u graag bij de aankoop van uw nieuwe vrachtwagen. Uiteraard bent u ook van harte welkom voor onderhoud of een herstelling aan uw Truck. 

Trucks vestigingen Hedin Automotive

Vragen over Mercedes-Benz Trucks? Neem contact op met Hedin Automotive

Hoe kunnen we u het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over Mercedes-Benz Trucks

Voor welke Mercedes-Benz Trucks modellen kan ik bij jullie terecht?

Bij Hedin Automotive verkopen wij de volgende Mercedes-Benz Trucks: Actros, Atego, Arocs en Econic

Bij welke dealers kan ik terecht voor een truck van Mercedes-Benz?

Hedin Automotive heeft 4 Truck Centers waar u terecht kan voor de aankoop van uw voertuig: Aalst, Gent, Sint-Niklaas en Sint-Pieters-Leeuw.

Kan ik bij jullie met mijn Mercedes-Benz truck ook terecht voor onderhoud?

U kunt hiervoor terecht bij volgende locaties: Aalst, Antwerpen Linkeroever, Gent, Ninove, Sint-Niklaas en Sint-Pieters-Leeuw. 

Heeft Mercedes-Benz Trucks ook elektrische modellen?

Mercedes-Benz Trucks is pionier in de ontwikkeling van elektrische vrachtwagens. Hedin Automotive heeft zich gespecialiseerd om u te adviseren met alle noodzakelijke informatie omtrent de eTrucks van Mercedes-Benz, maar tevens alle mogelijke laadinfrastructuren.