Fleet: alle informatie voor de zakelijke klant

Hedin Automotive helpt uw onderneming graag verder: kies voor leasing, renting of financiering. 

Fleet bij Hedin Automotive

Bij Hedin Automotive bent u aan het juiste adres voor allerlei fleetoplossingen. We zetten vol in op het maximaal ondersteunen van onze zakelijke klanten met hun fleetnoden, gaande van zakelijke leasing, wagenparkbeheer, TCO-berekeningen en autofiscaliteit. Dankzij onze nabijheid en uitgebreid aanbod geniet u bij Hedin Automotive van eenvoudige one-stop-shopping. Zo kunt u bij ons terecht voor personenwagens, bestelwagens en vrachtwagens van verschillende merken, zowel nieuw als tweedehands. Maar ook voor onderhoudscontracten, verzekeringen, carrosseriewerken, financiële oplossingen en vervangwagens of huurauto's. Als Hedin Automotive wensen wij niet alleen uw fleetpartner te zijn, maar ook uw vertrouwde mobiliteitsadviseur. 

Zorgeloos zaken doen

Hedin Automotive is een betrouwbare partner om uw vlootbeheer mee af te stemmen. Als één van de grotere dealergroepen in België kunnen we terugvallen op een mooi netwerk aan merken, testwagens diensten en vestigingen. Dat vergemakkelijkt het leven van u en uw collega's. Ook op financieel vlak kan u zo vertrouwen op een stabiele partner welke de juiste zekerheden biedt. 

Neem vrijblijvend contact op meer informatie of advies.

Uw voordelen

Plug-inhybrides: ook na 1 juli 2023 nog steeds fiscaal voordelig

Bij correct gebruik kan een plug-inhybride, die duurder is in aankoop, toch goedkoper zijn dan een diesel- of benzinevariant. Hoe? Onze elektrisch aangedreven voertuigen zijn zuinig en fiscaal uitermate interessant, waardoor ze kunnen genieten van een hoge aftrekbaarheid, laag verbruik en dus een laag VAA, gecombineerd met een hogere standaarduitrusting. 

Vragen? Laat weten waarmee we u kunnen helpen

Hebt u een vraag voor ons fleetteam? Of wilt u graag een testrit maken met een van onze merken? Vul dan dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op met u met een gepast antwoord.
Hoe kunnen we u bereiken?

Veelgestelde vragen over fleet bij Hedin Automotive

Welke merken bedrijfswagens verkopen jullie?

Bij Hedin Automotive bieden we verschillende merken als bedrijfswagen aan, bijvoorbeeld Mercedes-Benz, Toyota, Lexus of smart

Waar kan ik terecht voor onderhoud aan mijn bedrijfswagen?

Al onze vestigingen met verkoop nieuwe wagens bieden ook steeds naverkoopdiensten aan. Onze naverkoopdiensten zijn steeds in nauw contact met alle leasebedrijven en grote verzekeraars. 

Wat is de levertijd van een bedrijfswagen?

Wanneer het een voorraadauto betreft kunt u er meestal al binnen een week in rijden. Als de wagen moet worden besteld is de levertijd afhankelijk van de importeur. Dankzij onze interne verhuurdienst MABI Mobility kunt u in de tussentijd genieten van een aanloopwagen. 

Wat is de meest fiscaal interessante keuze voor mijn vloot?

Meer informatie over de autofiscaliteit vindt u hier. Neem contact op met onze fleet consultants voor een persoonlijke analyse van uw wagenpark.