Voorraad nieuwe wagens bij Hedin Automotive

Met meer dan 30 dealerships en heel wat automerken, hebben we bij Hedin Automotive voortdurend een mooi aanbod nieuwe modellen voor u klaarstaan. Onze nieuwe auto's genieten van interessante uitvoeringen, snelle levertermijnen en scherpe dealerkortingen. 

Altijd een nieuwe auto uit voorraad bij Hedin Automotive

Bij Hedin Automotive vindt u een groot aanbod aan nieuwe wagens van bijna al onze merken. Onze nieuwe wagens zijn heel divers, van full-optionwagens tot auto's met een basisuitvoering, van berlines over cabrio's tot SUV's en zelfs bestelwagens. Ontdek uw nieuwe auto of uw nieuwe bestelwagen nu uit onze voorraad. 

Een nieuwe auto testrijden

Een nieuwe Mercedes-Benz, Toyota of een andere wagen gevonden die u graag wil uitproberen? Onze nieuwe auto's zijn steeds beschikbaar voor een testrit. Om een nieuwe wagen uit te testen maakt u simpelweg een afspraak via onze website of in de Hedin Automotive-vestiging waar uw nieuwe auto staat. 

Een nieuwe auto kopen of financieren

U kunt uw nieuwe auto kopen of financieren via afbetaling. Onze sales advisors bekijken samen met u welke mogelijkheden er zijn en komen met een oplossing op maat van uw financiële behoeften. Een nieuwe of tweedehandsauto kopen was nooit zo eenvoudig.

Veelgestelde vragen over onze voorraad nieuwe wagens

Verkopen jullie ook elektrische auto's uit voorraad?

Ja hoor. Selecteer eenvoudig ‘Elektrisch’ onder de noemer ‘Brandstof’ in het filtermenu.

Kan ik mijn huidige wagen inruilen bij Hedin Automotive?

Dat is zeker mogelijk. Een sales advisor stelt graag de waarde van uw huidige auto vast. Hiervoor maakt u gewoon een afspraak in de concessie waar uw nieuwe auto staat. 

Kan ik een voorraadauto financieren, leasen of renten?

Een financiering van een nieuwe wagen is altijd mogelijk. Onze verkopers kijken graag samen met u naar een financiering volgens uw behoeften. Wat een lease of rent betreft, is dat niet altijd mogelijk. Dat hangt namelijk van een aantal factoren af. Een verkoper kan u hiervoor de nodige informatie bezorgen.