Kom op onderhoud bij Hedin Automotive

Onderhoud of een andere service nodig? Een banden-, wielenwissel of een wintercheck? Bij Hedin Automotive is uw wagen in goede handen. Onze ervaren en goed opgeleide techniekers staan dagelijks klaar om uw auto met de grootste zorg te onderhouden. Onze werkplaatsen zijn uitgerust met de laatste technologieën en infrastructuur en we werken enkel met originele onderdelen van de autofabrikant. Zo houden we uw wagen in topvorm.

Laat uw wagen onderhouden bij mensen die er echt verstand van hebben. Kom op onderhoud bij Hedin Automotive. Kies het merk van uw wagen en maak een afspraak.

Tijd voor een onderhoud

Om uw wagen in topconditie te houden, brengt u uw auto regelmatig binnen voor een onderhoud. Hoe vaak uw auto exact op onderhoud moet, hangt af van het merk, het model, de gereden kilometers en de leeftijd van uw voertuig. In de meeste gevallen moet uw nieuwe wagen pas na een jaar of na 15.000 gereden kilometers voor het eerst op onderhoud. Daarna brengt u uw auto best elk jaar binnen voor een check-up. Toch niet zeker wanneer u op onderhoud moet? Geen nood, de meeste auto's geven ruim op voorhand een melding wanneer het tijd wordt voor een onderhoud. 

Plan uw bandenwissel bij Hedin Automotive

De banden van uw auto vervangen doet u best regelmatig en op tijd. Zeker tijdens de koude en natte wintermaanden is het van essentieel belang om met goede banden rond te rijden. Met de juiste banden remt u beter, heeft u meer grip op de weg en rijdt u veel zuiniger dan wanneer uw banden versleten zijn. Bij Hedin Automotive kunt u terecht voor het tijdig vervangen van uw banden naar zomer-, winter- of 4-seizoensbanden. We werken enkel met A-merken zoals Bridgestone, Continental, en Pirelli.