Een elektrische auto kopen, leasen of financieren

Elektrische auto's zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Elektrisch rijden wordt dan ook hoe langer hoe meer de norm. Zeker wanneer u weet dat het in de toekomst verplicht wordt om een elektrisch voertuig te kopen. Als u op zoek bent naar een nieuwe wagen, loont het dus vast de moeite om al eens in de richting van een elektrische auto te kijken. Zo bent u goed voorbereid op de toekomst en ondervindt u zelf hoe geweldig elektrisch rijden is. 

Bij Hedin Automotive bent u aan het juiste adres voor het kopen, leasen of financieren van een elektrische auto. We beschikken over een uitgebreid en divers aanbod van verschillende merken en hebben zowel nieuwe als tweedehandsmodellen. 

Nieuwe en tweedehands elektrische auto's bij Hedin Automotive

Wordt u binnenkort de trotse eigenaar van een elektrische auto? We helpen u graag verder in uw zoektocht. Bij Hedin Automotive vindt u een uitgebreid aanbod van nieuwe en tweedehands elektrische wagens. We beschikken over verschillende merken en modellen, zoals Mercedes-Benz, Lexus, smart en Toyota. Ze zijn beschikbaar in diverse kleuren en uitvoeringen. En ze zijn meteen leverbaar! 

Ontdek onze voorraad elektrische auto's en vindt uw nieuwe droomwagen. 

Elektrische bedrijfswagens: fiscaal interessant of niet?

Zijn elektrische auto's fiscaal interessant? Het antwoord is simpel: ja! 

Momenteel geldt er nog steeds een interessanter fiscaal tarief voor wagens met een lagere CO2-uitstoot of nuluitstoot. Dat maakt dat voertuigen met een (deels) elektrische aandrijving, zoals onder andere (plug-in)hybrides en volledig elektrische wagens, nog steeds de voordeligste keuze zijn als bedrijfswagen. Ze hebben namelijk de laagste TCO (Total Cost of Ownership) over hun volledige gebruiksduur. We leggen u graag uit wat dat betekent voor u en uw onderneming.  

Elektrische bestelwagens bij Hedin Automotive

Op zoek naar een elektrische bestelwagen? Naast elektrische personenwagens, vindt u bij Hedin Automotive aan uitgebreid aanbod aan elektrische bestelwagens voor zowel particulieren als bedrijven. Denk maar aan de elektrische bestelwagens van Mercedes-Benz, zoals de eCitan, eVito en eSprinter of de Toyota Proace EV. We beschikken over heel wat nieuwe en tweedehandsexemplaren uit voorraad. Klaar om meteen in te zetten in uw bedrijf.

Verschillen tussen hybride, plug-inhybride en volledig elektrisch

MHEV, HEV, PHEV en BEV. Complexe termen die we graag voor u uitleggen. In elke term vindt u de afkorting 'EV' terug. Dat staat voor Electric Vehicle (elektrisch voertuig) en geeft aan dat een elektromotor (deels) voor de aandrijving zorgt. Meer weten over welk soort elektrisch voertuig het beste bij u past? We vertellen u er graag alles over. 

Onze partner CenEnergy helpt u graag verder

U heeft de elektrische auto of plug-inhybridewagen van uw dromen gevonden? Proficiat! Nu rest er enkel nog de juiste laadvoorzieningen te vinden. Denk daarbij aan zaken zoals een laadkabel, een laadpaal voor thuis, een laadkaart enzovoort. Onze partner CenEnergy is uitgerust met de juiste tools en voorzieningen om u hierbij te helpen. Bezoek de website van CenEnergy voor alle informatie of neem contact op met een Sales Advisor. 

Veelgestelde vragen over elektrisch rijden bij Hedin Automotive

Wat is de prijs van een elektrische auto bij Hedin Automotive?

Bij Hedin Automotive vindt u elektrische auto's van verschillende merken, van verschillende grootten en in verschillende prijsklassen. De prijzen lopen daarom uiteen van zo'n €20.000 voor een jonge deels elektrische tweedehands tot €150.000 voor een gloednieuwe premium elektrische auto. 

Kan ik een testrit maken met een elektrische auto?

Dat kan zeker! Bekijk de voorraad, vind de elektrische auto die bij u past en plan eenvoudig een testrit in bij een locatie naar keuze.

Ik zoek een tweedehands elektrische auto. Waar kan ik het aanbod elektrische tweedehands auto's vinden?

Onze voorraad tweedehands elektrische auto's vindt u hier. Hier vindt u de tweedehands auto's van verschillende merken, verschillende modellen, kleuren, bouwjaren en kilometerstanden. Zo zit er ongetwijfeld een mooie deel geëlektrificeerde auto voor u tussen!

Waar kan ik de locaties van Hedin Automotive vinden?

Hier vindt u een mooi overzicht van al onze locaties.