Overweegt u een elektrische Mercedes-Benz bestelwagen?

Wilt u uw nieuwe bestelwagen eens uittesten?

Wilt u contact opnemen met Hedin Automotive?

Ontdek nu uw voordeel bij Mercedes-Benz Vans

Geniet van maandag 1 april tot en met zondag 30 juni 2024 van onweerstaanbare stockage premies op de Mercedes-Benz EQT, EQV, eVito, T-Klasse en V-Klasse Marco Polo bij Mercedes-Benz Hedin Automotive. Lees meer over deze actie via onderstaande button of ga langs bij de dichtstbijzijnde Mercedes-Benz Hedin Automotive showroom. 

Bekijk de actie

Service en onderhoud

Uw Mercedes-Benz bestelwagen rijdende houden en maximaal laten renderen is van groot belang voor uw onderneming. Daarom plant u best op tijd een service of onderhoud in voor uw wagen bij Hedin Automotive. Onze showrooms beschikken over moderne werkplaatsen en de beste faciliteiten om voor uw Mercedes-Benz bestelwagen te zorgen.

Alle Mercedes-Benz-bestelwagens

De elektrische bestelwagens van Mercedes-Benz

Wilt u uw onderneming duurzamer en groener maken? Met een elektrische bestelwagen of eVans van Mercedes-Benz geniet u van een elektrische aandrijving en de comfort, veiligheid en functionaliteit die u van Mercedes-Benz gewend bent. Bij Hedin Automotive hebben wij eVans zoals de eVito en eSprinter in ons elektrisch aanbod. Meer informatie over de eVans vindt u op onze elektrische modellenpagina. Bekijk ons aanbod en vind de bestelwagen die bij u en uw onderneming past.

Würth

Würth is de gekozen partner voor voertuiginrichtingen van Mercedes-Benz Vans. Samen met ons zorgt Würth voor het juiste advies voor de inrichting van uw bestelwagen. Zo is uw bestelwagen volledig naar uw noden wensen en past die perfect bij uw vakgebied. U kunt in onze showrooms een Würth-demokit terugvinden of u kunt contact opnemen met een van onze Sales Advisors. 

Ontdek de Marco Polo

Neem afscheid van het dagelijkse leven en ga op avontuur met de kampeerwagen V-Klasse van Mercedes-Benz, beter bekend als de Marco Polo. Deze campervan springt eruit met zijn modern en luxueus design. Met zijn innovatieve en uitgebreide uitrusting zorgt de Marco Polo van Mercedes-Benz voor de perfecte kampeerbeleving. 

Van ProCenter van Mercedes-Benz

Het Van ProCenter helpt u en uw onderneming met maatwerk op het gebied van bestelwagens en de daarbij horende service- en financieringsmogelijkheden. Onze Van Pro-specialisten bij Hedin Automotive hebben voor u de juiste oplossing.  Daarbij kiest u eenvoudig de elementen die u nodig hebt. Ook kunt u 24/7 op ons rekenen bij pech. Zo maken wij het rijden in een Mercedes-Benz bestelwagens zorgeloos en probleemloos mogelijk. Alles met als doel uw productiviteit te maximaliseren door optimale inzetbaarheid van uw bedrijfswagen.

Veelgestelde vragen over Mercedes-Benz-bestelwagens

Welke Mercedes-Benz bestelwagen modellen zijn er leverbaar?

Als officieel Mercedes-Benz-dealer leveren wij alle nieuwe Mercedes bestelwagen modellen. Zo kunt u bij ons terecht voor de Citan, Vito en Sprinter. Daarnaast hebben wij ook elektrische uitvoeringen van een aantal bestelwagens.

Kan ik bij Hedin Automotive terecht voor een onderhoud aan mijn Mercedes-Benz bestelwagen?

Onze gecertificeerde techniekers staan graag voor u klaar en zorgen ervoor dat u altijd kunt rekenen op uw wagen. Maak online gemakkelijk een serviceafspraak. 

Hebben jullie ook elektrische bestelwagens van Mercedes-Benz?

We hebben het geluk elektrische uitvoeringen te hebben van een aantal bestelwagens: eSprinter, eVito en eCitan. 

Kan ik een Mercedes-Benz bestelwagen leasen of financieren?

Een financiering van een bestelwagen is altijd mogelijk. Onze verkopers kijken graag samen met u naar een financiering volgens uw behoeften. Wat een zakelijke lease betreft, is dat niet altijd mogelijk. Dat hangt namelijk van een aantal factoren af. Een verkoper kan u hiervoor de nodige informatie bezorgen. 

Kan ik mijn Mercedes-Benz bestelwagen ook door Hedin Automotive laten inrichten?

Hedin Automotive heeft een speciale afdeling die niets anders doet dan het inrichten van bedrijfswagens. Van een simpele betimmering van de auto tot kasten op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie en we helpen u graag verder.