Voorraad bij Hedin Automotive

Van een sportieve coupé tot een comfortabele bedrijfswagen, van een flexibele stadsauto tot een krachtige SUV of zelfs een pick-uptruck. Bij Hedin Automotive hebben we het hele jaar door een ruime voorraad nieuwe en tweedehandsauto's van al onze merken. Onze voorraadwagens zijn trouwens zo goed als meteen leverbaar, waardoor u meteen met uw favoriete wagen kunt wegrijden.

Altijd een auto die bij u past dankzij ons ruime aanbod

Bij Hedin Automotive hebben we altijd een nieuwe of tweedehandsauto in voorraad die aan al uw wensen voldoet. Onze experten zorgen ervoor dat we telkens over een interessant en gevarieerd aanbod beschikken, met de nodige opties en pakketten. Of u nu een compacte stadsauto, ruime SUV, comfortabele bedrijfswagen of een praktische bestelwagen zoekt, bij ons vindt u vast uw droomwagen terug. 

Maak een testrit met onze voorraadauto's

Heeft u een wagen gevonden die u best wel interesseert? Mooi! Plan dan een testrit in om de wagen helemaal te ervaren. U kunt al onze merken, waaronder Hongqi, INEOS, Lexus, Mazda, Mercedes-Benz, RAM, smart, Toyota en XPENG testen wanneer u maar wil. U maakt simpelweg een afspraak via onze website of in de Hedin Automotive-vestiging waar uw potentieel volgende auto staat. 

Een voorraadwagen kopen of financieren

Uw testrit was geslaagd en u wilt overgaan tot de aankoop van de wagen? Dan kunt u uw gloednieuwe auto aankopen of financieren met een afbetaling. Onze Sales Advisors bekijken samen met u welke mogelijkheden er zijn en komen met een oplossing op maat van uw behoeften. Een nieuwe of tweedehands wagen kopen was nog nooit zo eenvoudig.

Veelgestelde vragen over onze voorraadwagens

Hoe lang is de garantie op een auto uit voorraad?

De fabrieksgarantie van een wagen uit voorraad hangt af van het merk. Zo levert Mercedes-Benz bijvoorbeeld tot 3 jaar garantie op zijn nieuwe (bestel)wagens en zijn Certified auto’s met 2 jaar fabrieksgarantie uitgerust en krijgt u bij Toyota tot maar liefst 10 jaar garantie onder bepaalde voorwaarden. 

Hoe wordt een auto uit voorraad afgeleverd?

Uw nieuwe auto wordt, na het vastleggen van een afspraak, in uw Hedin Automotive-concessie afgeleverd. Onze sales advisor of product expert bezorgt u graag nog de nodige uitleg over de wagen zodat u helemaal vertrouwd de baan op kunt. 

Kan ik mijn huidige wagen inruilen bij Hedin Automotive?

Dat is zeker mogelijk. Een sales advisor stelt graag de waarde van uw huidige auto vast. Hiervoor maakt u gewoon een afspraak in de concessie waar uw nieuwe auto staat of waar uw nieuwe auto wordt afgeleverd. 

Kan ik een voorraadauto financieren of leasen?

Een financiering van zowel een nieuwe als een tweedehandsauto is steeds mogelijk. De financieringsvorm is echter afhankelijk van merk tot merk. Onze verkopers kijken graag samen met u naar een financiering volgens uw behoeften. Een leasing of renting is mogelijk onder bepaalde voorwaarden. Kiest u voor een nieuwe auto uit voorraad, dan is dat meestal mogelijk. Kiest u voor een tweedehandsauto uit voorraad, dan kan dit sterk verschillen. Een sales advisor kan u hiervoor de nodige informatie bezorgen.