Tweedehandswagens bij Hedin Automotive

Voor jonge tweedehandsauto's bent u bij Hedin Automotive aan het juiste adres. Onze tweedehandswagens zijn zo goed als nieuw, scherpgeprijsd en werden bij overname gecontroleerd op meer dan 100 punten. Zo bent u zeker dat u een betrouwbare en kwalitatieve tweedehandsauto koopt.

Grote voorraad tweedehandsauto's bij Hedin Automotive

Bij Hedin Automotive vindt u een groot aanbod aan tweedehandsauto's van al onze merken. Ze zijn betrouwbaar, kwalitatief en zo goed als nieuw. Onze tweedehandswagens komen er in diverse prijsklassen, brandstoftypes, kleuren, bouwjaren en uitvoeringen. Zo is er voor ieder wat wils. 

Een tweedehandsauto uittesten

Graag een van onze tweedehandswagens eens uitproberen? Dat is een goed idee, want zo weet u exact of de wagen bij u past. Onze tweedehandswagens zijn steeds beschikbaar voor een testrit. Om een tweedehandsauto te testrijden, maakt u simpelweg een afspraak via onze website of in de Hedin Automotive-vestiging waar de wagen zich bevindt. 

Een tweedehandsauto kopen of financieren

U kunt uw nieuwe tweedehandsauto kopen of financieren met een afbetaling. Onze sales advisors bekijken samen met u welke mogelijkheden er zijn en komen met een oplossing op maat van uw financiële behoeften. Een tweedehandsauto kopen was nooit zo eenvoudig.

Veelgestelde vragen over onze tweedehandswagens

Wat is mijn huidige auto waard en kan ik deze bij Hedin Automotive inruilen?

Dat is zeker mogelijk. Een sales advisor stelt graag de waarde van uw huidige auto vast. Hiervoor maakt u gewoon een afspraak in de concessie waar uw nieuwe auto staat. 

Is er garantie op een tweedehands auto van Hedin Automotive?

Uiteraard is er garantie op een tweedehandswagen van Hedin Automotive. De termijn van de garantie hangt af van merk tot merk. Heeft u hier vragen over? Neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen u graag verder. 

Ik wil een tweedehands auto financieren. Kan dat?

Een financiering van een tweedehandsauto is altijd mogelijk. Onze verkopers kijken graag samen met u naar een financiering volgens uw behoeften. Wat een leasing of renting betreft, is dat niet altijd mogelijk. Dat hangt namelijk van een aantal factoren af. Een verkoper kan u hiervoor de nodige informatie bezorgen.