10 jaar garantie bij Toyota

Sint-Niklaas, 08 juli 2022 - Als er iets is waar u op kunt vertrouwen, dan is het wel uw Toyota. En dat vertrouwen willen wij nog verder versterken. 

Daarom schenkt Toyota nu als enige constructeur in België tot 10 jaar garantie op zijn modellen!

Toyota garantie bij elk onderhoud

U hoeft enkel jaarlijks uw voertuig te laten onderhouden bij uw Hedin Automotive Toyota-dealer. Telkens u langskomt voor een onderhoud, wordt uw voertuig automatisch gedekt door de Toyota Relax garantie gedurende een jaar, en dat tot uw voertuig 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan. Een goede reden dus om uw Toyota goed te verzorgen. 

Geen addertjes onder het gras

Eens onze standaard fabrieksgarantie van 3 jaar (of 100.000 km) is verlopen, wordt de autogarantie automatisch verlengd gedurende 1 jaar of 15.000 km als u uw wagen laat onderhouden bij een Hedin Automotive Toyota-dealer. Laat u uw wagen daarna binnen het jaar weer onderhouden, dan komt daar weer een jaar garantie bij en dat tot 10 jaar of 200.000 km!

Komt u echter niet binnen een jaar langs voor onderhoud, dan wordt uw garantie stopgezet. U kunt de Toyota Relax garantie echter opnieuw activeren door uw wagen weer te laten onderhouden, maar dan met een wachttijd van een maand. 

Deze unieke garantie van 10 jaar geldt voor alle eigenaars van een in Europa gekochte Toyota, zowel voor wagens met een verbrandingsmotor, hybride- en elektrische wagens en zowel nieuw als tweedehands. 

Nog meer weten? Kom langs bij uw dichtsbijzijnde Hedin Automotive-concessie.