Garage Vertommen treedt toe tot Hedin Automotive

Boortmeerbeek, 16 september 2019 - alweer een mijlpaal voor Hedin Automotive. Immers sinds vandaag maakt voormalige garage Vertommen uit Boortmeerbeek ook deel uit van Hedin Automotive.

Mercedes Vertommen, een gevestigde waarde in de wijde omgeving van Boortmeerbeek, wordt daarmee de eerste vestiging in de groep, in Vlaams-Brabant. Na de overname van de Jacobs groep in augustus 2019, betekent voor ons als Hedin Automotive Belgium de toevoeging een uitbreiding van veertien naar vijftien vestigingen.

We verwelkomen daarbij de ongeveer 20 nieuwe collega’s van Vertommen met open armen. De uitstekende service en kwaliteit waarvoor Mercedes Vertommen gekend is, blijft uiteraard gegarandeerd, maar daaraan worden enkele schaalvoordelen van een groep als Hedin Automotive toegevoegd. De komende maanden zal de naam Vertommen, als sterke naam in de omgeving stap voor stap verdwijnen en vervangen worden door Hedin Automotive.

Wij hopen u en uw Mercedes binnenkort te mogen verwelkomen in onze nieuwe vestigingen te Boortmeerbeek, of in eender welke andere Hedin-vestiging.