2 november 2023  - Hedin Automotive lanceert samenwerking met Get Driven ter ere van de eerste Hongqi-showroom die deze week geopend is in Brussel. Bij aankoop van een Hongqi E-HS9 krijgt de klant 50 uur een privéchauffeur van Get Driven. 

Afgelopen dinsdag opende Hedin Automotive, als exclusieve invoerder en verdeler van het Chinese automerk Hongqi, de deuren van zijn eerste showroom in Brussel. Klanten die geïnteresseerd zijn in een Hongqi E-HS9 en overgaan tot de aankoop van de wagen krijgen als uniek lanceringsgeschenk 50 uur een privéchauffeur. Na de aankoop ontvangt de eigenaar van een nieuwe Hongqi een voucher met een persoonlijke code die de klant moet ingeven in de applicatie van Get Driven om de 50 uur te verzilveren. Op deze manier kan de klant optimaal genieten van zijn E-HS9 en volledig ontspannen de weg op gaan.

SUV van formaat

De E-HS9 is een 5,2 meter lange 100% elektrische SUV met zes of zeven zitplaatsen en heeft een vanafprijs van € 69.995. Het model is beschikbaar in drie uitvoeringen met telkens een verschillend rijbereik.

Get Driven

Get Driven is een pionier en marktleider in het segment van studentchauffeurs in België en werd opgericht in 2016 door Gunther Ghysels. Het is een platform dat chauffeurs verhuurt die u naar uw bestemming brengen in uw eigen auto, waar en wanneer u wilt.