Hedin Automotive groeit, neemt concessie over in Brecht

Brecht , 8 februari 2023 - Hedin Automotive breidt opnieuw uit. Na de opening van een gloednieuwe concessie op 2 januari in Lier neemt de dealergroep de Toyota-concessie Van Dijck in Brecht over. Dankzij de overname versterkt de organisatie haar geografische spreiding in de provincie Antwerpen waar het al vestigingen in Lier, Geel en Turnhout telt. De overname werd op woensdag 8 februari afgerond.

Ideale geografische spreiding

De concessie in Brecht is gelegen op de Ringlaan 2 en telt tien werknemers. De vestiging vormt een ideale verbinding met de overige drie Kempense Toyota-concessies van Hedin Automotive. Klanten kunnen nu in elke uithoek van de Kempen terecht voor de aankoop of het onderhoud van hun Toyota, zonder het Hedin Automotive-netwerk te verlaten.

Exact één jaar geleden begon de expansie van de dealergroep met de overname van vier Toyota-vestigingen in Sint-Pieters-Leeuw, Turnhout, Dilbeek en Geel, gevolgd door de recente opening van een gloednieuwe, moderne concessie in Lier. Deze laatste overname past duidelijk in de groeivisie van Hedin Automotive voor het Japanse merk. 

Referentie in de sector

Op dit moment telt Hedin Automotive officieel zes Toyota-vestigingen. Henrik Lessèl, CEO van de groep: "We zijn erg trots dat we op korte tijd een referentiespeler in de sector zijn geworden wat betreft het merk Toyota. Het is voor ons topprioriteit om overal en altijd bereikbaar te zijn voor onze klanten. En dankzij onze diverse locaties is dat nu mogelijk."

Hedin Automotive beschikt in totaal over 20 Mercedes-Benz-concessies, zes Toyota-vestigingen, één Lexus-showroom en is de officiële invoerder en verdeler van de gloednieuwe INEOS Grenadier.