Hedin Automotive importeur en verdeler van INEOS Grenadier

Lokeren, 14 april 2022 - Hedin Automotive Belgium wordt importeur en verdeler van de gloednieuwe INEOS Grenadier. En dat voor de gehele Benelux.

We zijn verheugd om mee te delen dat Hedin Mobility Group vanaf heden importeur en verdeler van INEOS Automotive in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, Estland, Letland, Litouwen, Zwitserland, Nederland, België en Luxemburg wordt. De intentieverklaring omvat ook de dienstverlening na aankoop.

Met deze boeiende benoeming versterkt Hedin Mobility Group haar positie op de Europese markt als één van de grootste particuliere mobiliteitsaanbieders.

"Wij zijn zeer verheugd en vereerd dat we door het gerenommeerde INEOS Automotive zijn uitgekozen om dé partner in Europa te zijn voor de gloednieuwe INEOS Grenadier. Dit is een geweldige 4x4 die al voor de lancering veel aandacht en grote vraag op de markten heeft gecreëerd. Ik ben ervan overtuigd dat dit samen een fantastische reis zal worden en het begin van een langdurige samenwerking met INEOS Automotive!", aldus Anders Hedin, eigenaar en CEO Hedin Mobility Group AB.

GO OVER IT, GO THROUGH IT - de INEOS Grenadier heeft permanente vierwielaandrijving en is klaar om zijn gewicht te trekken, of het nu boten, paarden of gewone aanhangwagens zijn. De motoren worden aangeleverd door BMW, de transmissie neemt ZF voor hun rekening, Carraro Group assembleert de assen en RECARO bouwt de stoelen. De productie vindt plaats op de site van Magna in Hambach, Frankrijk.

Om de reservatiehouders al een eerste, langverwachte kennismaking te gunnen, organiseerden we op zaterdag 9 en zondag 10 april onze eigen editie van de Benelux Edition van de Grenadier Prototype Tour; een offroad testritten weekend dat ook meteen doorging als ons eerste lanceringsweekend met de INEOS Grenadier.

Dit alles vond plaats in de bossen van het Château de Chérimont te Andenne. Tijdens deze twee dagen konden geïnteresseerden een tijdslot selecteren om voor het eerst de INEOS Grenadier op een uitdagend off-road parcours te ervaren. De twee preproductievoertuigen werden bestuurd door gecertifieerde instructeurs van INEOS Automotive, welke onze gasten de volledige capaciteiten van de 4X4 lieten beleven. We werkten meer dan 200 modderige testritten af en zagen minstens evenveel overtuigde glimlachen op het einde.

Wij kijken alvast uit naar meer INEOS avonturen in de nabije toekomst!

Benieuwd naar hoe het er aan toeging? Bekijk dan hier de aftermovie. 

Voor al uw vragen kan u terecht via e-mail op: marketing@hedinautomotive.be