Hedin Automotive opent eerste multibrand concessie in Luxemburg onder leiding van Bernd Fuhrmann

14 december, Luxemburg - Dealergroep Hedin Automotive kondigt de benoeming aan van Bernd Fuhrmann als nieuwe manager van de allereerste multibrand concessie in Luxemburg.

Dochteronderneming van het Zweedse Hedin Mobility Group, Hedin Automotive BeLux, kondigde in mei de overname aan van de Mazda-activiteiten van Garage Pirsch. Dit betekende de start van de uitbreiding naar de Luxemburgse markt.

Sinds kort mag het dealerbedrijf daar welgeteld vier merken aan toevoegen namelijk: Dodge, INEOS Grenadier, Hongqi en RAM. Geïnteresseerde klanten kunnen vanaf nu zowel voor de aankoop als onderhoud van eerder vermelde merken terecht bij de Hedin Automotive concessie in Hollerich.

Nieuwe sitemanager

De benoeming van Bernd Fuhrmann als sitemanager versterkt de positie van Hedin Automotive in Luxemburg door zijn uitgebreide ervaring en expertise in de autosector en onderstreept het engagement van het bedrijf om zijn klanten in de regio automobieldiensten van hoge kwaliteit aan te bieden.

"We are thrilled to welcome Bernd Fuhrmann to our team at Hedin Automotive," says Henrik Lessèl, CEO of Hedin Automotive BeLux. "His impressive experience and proven leadership in the automotive sector will be a valuable asset to our organization. We have great confidence in Bernd's ability to successfully coordinate our existing and new activities in Luxembourg and to boost sales and brand awareness."