Jacobs vestigingen treden toe tot Hedin Automotive

19 augustus 2019 -  Het is zover! De Hedin familie breidt nog maar eens uit. Vanaf 21 augustus 2019 mogen de voormalige Jacobs vestigingen te Sint-Niklaas en Lokeren verwelkomen bij Hedin Automotive Belgium! Met hun toetreding bouwen deze garages geografisch een brug tussen onze concessies in Antwerpen en Oost-Vlaanderen. Vanaf nu bent u rond Antwerpen, Gent, Brussel en alles daartussen dus zeker dat er zich een Hedin vestiging bevindt in uw buurt!

Dit betekent voor ons als Hedin Automotive Belgium een uitbreiding van twaalf naar veertien vestigingen. Met de overname van Groep Jacobs mogen wij ons verwachten aan 140 nieuwe collega's die zich elke dag zullen inzetten. 
Dat brengt ons al op een totaal van meer dan 450 werknemers in België die elke dag voor u zullen klaarstaan met de juiste kennis en service!

We hopen dat we met deze overname vanaf heden ook de Jacobs klanten kunnen laten meegenieten van de slagkracht en knowhow van Hedin. Onze sterke positie in de markt, aditionele services zoals eigen business development activiteiten en eigen verhuurmaatschappij laat ons als groep toe een volledig pakket aan producten en diensten aan te bieden aan onze klanten. 

Wij hopen daarom u en uw Mercedes binnenkort te mogen verwelkomen in onze nieuwe vestigingen te Sint-Niklaas en Lokeren, of in eender welke andere Hedin-vestiging.

Tot binnenkort!