Vlaanderen is een beetje groener dankzij onze offerte-aanvragen!

Bij Hedin Automotive besteden we de nodige aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Via verschillende initiatieven - voor en achter de schermen - dragen we ons steentje bij aan de maatschappij en het milieu. 

Ook tijdens de salonperiode wilden we op een leuke manier bijdragen aan het welzijn van onze planeet. Voor elke aangevraagde offerte tussen 1 en 31 januari 2023, beloofden we een stukje bos te planten op verschillende locaties in Vlaanderen. Onze klanten ontvingen een garantie-attest voor hun bijdrage en bewijs van ons engagement.

Afgelopen weekend hebben we al een eerste mooie stap gezet: een team van gemotiveerde collega's plantte 150 Pennsylvania-kersen op een scoutsterrein in Serskamp, Oost-Vlaanderen. Eens de bomen volgroeid zijn, zal er een natuurlijke geluidsbarrière ontstaan zodat de scoutsgroep volop kan genieten van hun activiteiten en de buren van de nabijgelegen woonwijk minimale geluidsoverlast ervaren.

In de loop van het jaar planten we nog eens 1.100 bomen op verschillende locaties in Vlaanderen. Blijf op de hoogte van onze inspanningen door regelmatig onze website en socialemediakanalen te checken!