Hedin Automotive Belgium kondigt trots de overname aan van vier Mercedes-Benz-vestigingen van Mercedes-Benz Group

De concessies zijn gevestigd in en rond de stad Antwerpen en worden stapsgewijs in de groep geïntegreerd.

We breiden weer gevoelig uit, bij Hedin Automotive. We nemen namelijk 4 vestigingen over van Mercedes-Benz Group, zijnde Mercedes-Benz Antwerpen, Certified Megastore Antwerpen, Truck Center Antwerpen en Schilde!
De concessies zijn gevestigd in en rond de stad Antwerpen en worden stapsgewijs in de groep geïntegreerd.

Hiermee maken we geografisch een mooie verbinding tussen onze vestigingen in het zuiden van Antwerpen (Kontich, Lier, Berlaar) en noorden van Antwerpen (Brasschaat, Kapellen) en onze vestigingen in het Waasland (Sint-Niklaas en Lokeren).

"We zijn verheugd dat we de kans krijgen om verder te groeien met Mercedes-Benz in België, waar we momenteel vijftien Mercedes-Benz-dealers hebben, waarvan drie Truck Centers. Het is een zeer belangrijke markt voor ons", aldus Anders Hedin, eigenaar en CEO van Hedin Mobility Group AB.

De transactie is echter nog wel onderworpen aan de goedkeuring van de Belgische mededingingsautoriteiten, wat in de praktijk betekent dat de naamswijziging nog niet onmiddellijk zal zichtbaar worden in het straatbeeld.
Wij hopen alvast dat we binnenkort een 80-tal nieuwe medewerkers mogen verwelkomen in het team van Hedin Automotive, dat zo een 700-tal mensen sterk zal worden over 19 Mercedes-Benz vestigingen, 3 Toyota vestigingen en 1 Lexus vestiging.