Jesco

Gesponsord door Hedin Automotive. 

You like what you see?

Wat leuk dat u net met één van onze wagens reed bij Jesco en interesse heeft in één van onze modellen! Sinds jaar en dag is Hedin Automotive trotse partner van deze autoschool in Puurs. Bent u op zoek naar een nieuwe wagen en is een model van Toyota of Mercedes-Benz misschien iets voor u? Vraag via onderstaand formulier een showroomafspraak aan bij een Toyota of Mercedes-Benz concessie van Hedin Automotive naar keuze en wie weet rijdt u binnenkort rond in een gloednieuwe wagen. 

Ontdek de modellen van Hedin Automotive

Heeft u interesse in één van onze modellen? Bij Hedin Automotive kunt u terecht voor de aankoop van personen- en bestelwagens van Toyota en Mercedes-Benz, zowel nieuw als tweedehands. Ook voor een onderhoud of herstelling van uw wagen bent u bij onze aan het juiste adres. Ontdek onze modellen via onderstaande buttons en wie weet zien we u verschijnen in één van onze showrooms. 

Vraag meer informatie over onze modellen

Hoe kunnen we u het beste bereiken?

Jesco Auto Training School

Jesco Auto Training School is de referentie in geavanceerde rijvaardigheid en streeft er al sinds 1973 naar om de eerste rijvaardigheidsschool in België te zijn voor een betere en veiligere verkeersdeelname door autobestuurders.