Koop uw nieuwe Mercedes-Benz bij Hedin Automotive

Interesse in een nieuwe Mercedes-Benz personenwagen? Zoek dan niet verder. Hedin Automotive helpt u graag met het kopen, leasen of financieren van uw nieuwe Mercedes-Benz. Neem zeker een kijkje in onze grote voorraad nieuwe Mercedes-Benz modellen of kom langs in een showroom in uw buurt. Onze sales advisors staan voor u klaar. 

Grote voorraad
15 vestigingen in België
Scherpe prijzen
Snelle levertijden
Ruim testwagenpark

Ontdek de nieuwe voorraad van Mercedes-Benz

Bij Hedin Automotive hebben wij als grootste Mercedes-Benz verdeler een mooie voorraad aan nieuwe Mercedes-Benz modellen. Bekijk gerust onze voorraad online en vind de ideale Mercedes-Benz die bij u past. 

De modellen van Mercedes-Benz

Bij Hedin Automotive hebben wij alle modellen van Mercedes-Benz in onze showrooms staan. Zo ontdek u bij ons alles omtrent de compacte, volledig elektrische EQA en EQB SUV, maar evengoed over de knappe CLE coupé of cabrio, of de EQS en S luxelimousines. Voor elk model van Mercedes-Benz zit u goed bij Hedin Automotive. Wij streven namelijk naar innovatieve luxe. Dat wil zeggen dat we steeds gaan voor de nieuwste technologieën in onze modellen en dat combineren we met een knap interieur en strakke designlijnen. Vind uw nieuwe droomwagen bij Mercedes-Benz Hedin Automotive.

Start met elektrisch rijden bij Mercedes-Benz

Bij Mercedes-Benz zit u goed als u de overstap overweegt om elektrisch te rijden. We hebben een groot aanbod van (deels) elektrisch aangedreven wagen. Maar wat is de beste keuze nu voor u persoonlijk en wat betekent elektrisch rijden nu juist? Hedin Automotive helpt u graag verder bij al uw vragen.

Met de Mercedes-Benz V-Klasse beleeft u een stijlvolle skivakantie

Met ruimte voor al uw vrienden, familie en bagage, brengt de Mercedes-Benz V-Klasse luxe en comfort naar een hoger niveau. Zijn indrukwekkende laadruimte en geavanceerde veiligheidsvoorzieningen maken van de V-Klasse de perfecte reisgezel voor een veilige en stijlvolle rit naar de sneeuw. Boek nu uw V-Klasse via MABI Mobility, het in-houseverhuurbedrijf van Hedin Automotive, en geniet van een zorgeloze wintervakantie.

Leer uw Mercedes-Benz nog beter kennen

Wanneer u uw nieuwe Mercedes-Benz in ontvangst neemt, test u graag alle snufjes uit. Daarom hebben we bij Hedin Automotive enkele instructievideo's gemaakt die u helpen met ontdekken. Hoe laad ik mijn elektrische wagen op? Hoe werkt de parkeerassistent? Hoe luister ik naar mijn favoriete radiozender of start ik een podcast op via mijn smartphone? Ontdek alle functionaliteiten van uw nieuwe Mercedes-Benz.

Veelgestelde vragen over de Mercedes-Benz voorraad bij Hedin Automotive

Heeft Hedin Automotive nieuwe en tweedehands Mercedes-Benz modellen op voorraad?

Wij hebben een grote nieuwe en tweedehands Mercedes-Benz voorraad. Zo vindt u altijd de juiste Mercedes-Benz die bij u past. 

Hoe lang is de garantie op een Mercedes-Benz uit voorraad?

Mercedes-Benz levert zijn nieuwe auto’s standaard met 2 jaar fabrieksgarantie na levering, daarboven op komt er nog één extra jaar bij. Op de Certified Mercedes-Benz modellen, dit zijn modellen die maximum 6 jaar oud zijn of 150.000 km op de teller hebben staan, is er standaard 2 jaar garantie. Op de tweedehands Mercedes-Benz modellen die het Used label bezitten is er standaard 1 jaar garantie. De Used wagens zijn modellen die maximum 8 jaar oud zijn of 180.000 km op de teller hebben staan.

Hoe wordt een Mercedes-Benz uit voorraad afgeleverd?

Uw nieuwe auto wordt, na het vastleggen van een afspraak, in uw Hedin Automotive-concessie afgeleverd. Onze sales advisor of product expert bezorgt u graag nog de nodige uitleg over de wagen zodat u helemaal vertrouwd de baan op kunt rijden. 

Kan ik mijn huidige wagen inruilen bij Hedin Automotive?

Dat is zeker mogelijk. Een sales advisor stelt graag de waarde van uw huidige auto vast. Hiervoor maakt u gewoon een afspraak in de showroom waar uw nieuwe auto staat. 

Hoeveel kost een Mercedes-Benz?

Hedin Automotive heeft een grote voorraad aan nieuwe en tweedehands Mercedes-Benz modellen. Hierdoor is er ook een grote prijsrange. Alle prijzen kan u actueel terugvinden op onze website of een Sales Advisor helpt u graag verder in de showroom.