Nieuwe Mazda bij Hedin Automotive

Ontdek de Mazda modellen. Bij Hedin Automotive hebt u de mogelijkheid tot aankoop of lease van uw nieuwe Mazda.

Koop uw nieuwe Mazda bij Hedin Automotive

Op zoek naar een Mazda2, Mazda3 of CX-30?  Bij Hedin Automotive hebben we alle Mazda-modellen in voorraad. U kunt het aanbod online bekijken of kom langs in onze showroom om de verschillende modellen te ontdekken. Onze sales advisors helpen u graag verder met het beantwoorden van al uw vragen. Wilt u een Mazda-model zelf ervaren? Dat kan! Vraag online een testrit aan of vraag ernaar in een vestiging naar keuze. 

Puur rijplezier
Perfecte reisgezel
Comfort en kwaliteit

Veelgestelde vragen over nieuwe Mazda-modellen bij Hedin Automotive

Heeft Hedin Automotive nieuwe Mazda-modellen op voorraad?

Ja, wij hebben een voorraad aan nieuwe Mazda-modellen. Kom langs in onze showroom om ze te ontdekken. 

Hoe wordt een Mazda uit voorraad afgeleverd?

Uw nieuwe auto wordt, na het vastleggen van een afspraak, in uw Mazda Hedin Automotive-concessie afgeleverd. Onze sales advisor bezorgt u graag nog de nodige uitleg over de wagen zodat u helemaal vertrouwd de baan op kunt rijden. 

Hoe lang is de garantie op een Mazda uit voorraad?

Voor Mazda is kwaliteit meer dan een belofte. Het is een garantie. Voortaan geniet u van geen 3 maar wel 6 jaar garantie (inclusief de 2 wettelijke jaren) of tot 150.000 kilometer op nieuwe Mazda-wagens, op voorwaarde dat de auto is onderhouden bij een door Mazda erkende werkplaats in overeenstemming met het serviceprogramma van het huidige model. 

Kan ik mijn huidige wagen inruilen bij Hedin Automotive?

Dat is zeker mogelijk. Een sales advisor stelt graag de waarde van uw huidige auto vast. Hiervoor maakt u gewoon een afspraak in de showroom waar uw nieuwe auto staat.