Reken op de Mazda-service van Hedin Automotive

Bij officiële Mazda-dealer Hedin Automotive verloopt elk onderhoud en technische inspectie volgens de voorschriften van Mazda. Onze techniekers met jarenlange ervaring hanteren innovatieve diagnose- en programmeringstechnologieën. Bovendien gebruiken we enkel originele wisselstukken en vloeistoffen van Mazda. Zo geniet u van betere prestaties, meer comfort en een langere levensduur. Maak via onderstaande button een afspraak bij uw dichtstbijzijnde Hedin Automotive vestiging.

Ontvang nu € 150 korting op uw onderhoud

Laat uw Mazda onderhouden bij mensen die er echt wat van kennen. Kom langs voor een servicebeurt aan uw Mazda bij Hedin Automotive en geniet nu tijdelijk van een gratis autowasbeurt én een extra aantrekkelijke korting op uw onderhoud t.w.v. € 150 (incl. BTW).

Kom op onderhoud bij Hedin Automotive

Hedin Automotive staat voor u klaar, ook na de aankoop van uw Mazda. Ons team van experten is er voor u om u te helpen met uw jaarlijks onderhoud, bandenwissel, carrosserieherstellingen, wintercheck, zomercheck, aircocleaning en zoveel meer. 

Veelgestelde vragen over Mazda onderhoud bij Hedin Automotive

Wat is de prijs van een onderhoudsbeurt voor mijn Mazda?

De prijs van een onderhoud hangen af van verschillende factoren. Voordat we onderdelen aan uw Mazda gaan vervangen nemen we altijd eerst contact met u op. Zodat u niet voor onverwachte kosten staat. 

Worden er altijd originele onderdelen gebruikt tijdens het onderhoud aan mijn Mazda?

Als officiële Mazda-dealer gebruiken wij altijd originele onderdelen tijdens het onderhoud. Zo blijft uw wagen altijd in topconditie. 

Hoe maak ik een afspraak voor een onderhoud of herstel aan mijn Mazda?

Ga naar de locatiepagina waar u uw service aan Mazda wilt laten uitvoeren. Op deze pagina vindt u het onderhoudsformulier terug. Hierin kunt u aangeven welke werkzaamheden u wenst en kunt u een datum en tijd uitkiezen. Vervolgens nemen wij nog even contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Waarom kies ik voor een officiële dealer voor een onderhoud aan mijn Mazda?

In eerste instantie is het belangrijk om tijdens de fabrieksgarantie onderhoud en reparaties te laten plegen door een erkend merk-dealer voor het behoud van de garantie. Maar ook daarna heeft onderhoud bij een merkdealer zoals Hedin Automotive grote voordelen. Zo werken er bij ons merkspecialisten en werken wij met originele (fabrieks)onderdelen. Hierdoor weet u zeker dat u veilig rijdt en dat de waarde van uw Mazda zo goed mogelijk behouden blijft. Daarnaast krijgt u garantie op het werk dat wij verrichten.

Werken er bij Mazda Hedin Automotive erkende en gecertificeerde techniekers?

 Al onze medewerkers zijn goed opgeleid en wij hebben de kennis van specifiek uw automerk in huis. 

Kan ik bij Hedin Automotive ook terecht voor carrosseriewerken?

Wij repareren alle soorten carrosseriewerken. Bij ons bent u gegarandeerd van het gebruik van officiële merkonderdelen die door de autofabrikant zelf worden geleverd. Onze schade-adviseurs hebben altijd de laatste technische kennis van uw auto.