De waarden van Hedin Automotive

Beschikbaarheid

De behoeften van onze klanten staan centraal bij alles wat we doen.

Betrouwbaarheid

We verdienen het vertrouwen van onze klanten en partners door langdurige relaties.

Geloofwaardigheid

Onze klanten en partners kunnen erop vertrouwen dat wij altijd correct handelen.

Onze visie

Om marktleider te zijn in mobiliteitsoplossingen in België

We willen dé betrouwbare leider zijn in mobiliteitsoplossingen voor iedereen - door voortdurende innovatie, uitstekende service en producten van topkwaliteit. En dat alles dankzij onze gedeelde passie voor onze merken, producten en diensten.

Onze missie

Bestuurders bekrachtigen en ondersteunen

Elke dag bieden we slimme mobiliteitsoplossingen voor bestuurders in België en Luxemburg. Onze lokale geografische spreiding en uitgebreid aanbod van producten en diensten stelt ons in staat om aan alle mobiliteitsbehoeften van onze klanten te voldoen. Altijd en overal.

More for you

Als een van de grootste aanbieders van automobieloplossingen in België kunnen we wel zeggen dat we voor elk wat wils hebben. Met onze groeiende portefeuille van verschillende merken, diensten en locaties hebben we zeker iets voor u.

Voor Hedin Automotive is het belangrijk om de juiste behoeften te koppelen aan het juiste product of de juiste dienst. Ons breed assortiment, diepgaande kennis en grote passie bieden u simpelweg meer. Meer avonturen. Meer veiligheid. Meer stijl. Meer snelheid. Meer keuzes. Meer ruimte. Meer duurzaamheid. Meer plezier. Meer voor jou, more for you.

Hedin Automotive is een sterk groeiend bedrijf dat steeds op zoek is naar nieuwe kansen en opportuniteiten om u nog meer te bieden.

Meer automerken voor u

Sinds 2018 is Hedin Automotive in België actief als Mercedes-Benz- en smart-dealer, met ondertussen drie smart-vestigingen en twintig Mercedes-Benz-vestigingen in Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant. In 2022 kwamen daar Toyota en Lexus bij waarvan we op dit moment ook verschillende vestigingen hebben. Daarnaast is Hedin Automotive in dat jaar trotse invoerder en verdeler van de INEOS Grenadier geworden. In 2023 mochten we het nieuws de wereld uitsturen dat we ook Hongqi, Mazda en RAM verdelen. Met ons uitgebreid aanbod van thermische, hybride, plug- inhybride en elektrische modellen hebben we iets in ons assortiment voor elk van u.

Meer duurzaamheid voor u

Bij Hedin Automotive geloven we in een gezonde balans tussen het uitvoeren van onze kernactiviteiten en het tegelijkertijd bijdragen aan de maatschappij en de planeet. Daarom zetten we hard in op maatschappelijk verantwoord ondernemen aan de handen van allerlei initiatieven. Zo zijn we achter de schermen volop aan het werken aan de verduurzaming van onze infrastructuur en onze vloot. In 2023 kozen wij resoluut voor onze medewerkers voor een plug-inhybride of elektrisch voertuig. Ook bij onze klanten zien we deze positieve evolutie en zijn we trots dat (deels) elektrische voertuigen nu al 50 % van onze verkoop bedraagt. 

Achter de schermen organiseren we eveneens lokale groene acties rondom onze concessies. In 2023 hebben we ons bijvoorbeeld ingezet om stukken bos te planten op verschillende locaties in Vlaanderen.  Hier leest u over ons eerste stukje bos.Meer weten over onze groene acties? Houd dan zeker onze sociale media kanalen in de gaten!