Openingstijden Mercedes-Benz Hedin Automotive in Aalst

Mercedes-Benz Hedin Automotive in Aalst

In de Mercedes-Benz-vestiging in Aalst ontdekt u het hele gamma van Mercedes-Benz personenwagens tot Mercedes-Benz bestelwagens tot Mercedes-Benz vrachtwagens en Mercedes-Benz tweedehandswagens. Bent u op zoek naar een van deze Mercedes-Benz-voertuigen in de buurt van Aalst? Kom dan gerust bij ons langs. Wij bieden niet alleen de verkoop van voertuigen aan, maar ook het onderhoud en de reparatie van uw Mercedes-Benz. 

Gratis parkeergelegenheid
Een grote showroom
Moderne werkplaatsfaciliteiten

Service of koetswerkherstelling aan uw personenwagen

In de Mercedes-Benz-vestiging van Mercedes-Benz te Aalst kunt u terecht voor jaarlijks onderhoud aan uw Mercedes-Benz, maar ook voor een bandenwissel of wintercheck bent u bij ons aan het juiste adres. Maak een onderhoudsafspraak en wij contacteren u om de afspraak verder in te plannen. 

Onderhoud- of carrosserieafspraak voor uw bestelwagen

In onze vestiging te Aalst kan u steeds terecht voor alle vormen van onderhoud of carrosserie aan uw bestelwagen. Onze ervaren techniekers helpen u zo terug de baan op. Maak een serviceafspraak via de website en wij contacteren u om de afspraak verder in te plannen. 

Nieuwe en tweedehandswagens bij Hedin Automotive

Bij Mercedes-Benz Hedin Automotive Aalst kan u terecht voor nieuwe en tweedehandswagens. In de showroom kan u heel wat nieuwe en tweedehandswagens zien en uittesten. U kan er eenvoudig kleuren en uitvoeringen vergelijken. 

Mercedes-Benz Truck Center te Aalst

Bij Hedin Automotive Aalst bent u ook meer dan welkom voor de aankoop of het onderhoud van uw Mercedes-Benz Truck. In onze erkend Truck Center staan we klaar om samen met u te onderzoeken welke Truck het beste bij uw bedrijf past aan de hand van een langetemijn test of plannen we uw Truck al in de werkplaats nog voor u een melding tot onderhoud krijgt. 

Binnenkijken in de vestiging van Aalst

Veelgestelde vragen over onze Mercedes-Benz showroom in Aalst

Wat zijn de openingstijden van Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Aalst?

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Aalst open van 09:00 – 18:30 en op zaterdag van 09:00 – 17:00. 

Voor welke diensten kan ik terecht bij de Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive Aalst?

Voor de aankoop van en service aan Mercedes-Benz personenwagens, bestelwagens en trucks bent u meer dan welkom bij Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive Aalst.