Openingstijden Mercedes-Benz Certified Hedin Automotive Gent

Mercedes-Benz Certified Hedin Automotive in Gent 

Wilt u een tweedehandswagen kopen? Gegarandeerd een slimme keuze met Mercedes-Benz Certified bij Hedin Automotive in Gent. Hier vindt u een groot aanbod aan tweedehands Mercedes-Benz modellen in topconditie, van compact cars tot SUV's. Voor elk wat wils. 

Gratis parkeren
Ruime showroom
Enorme stock

Zorgeloos rijplezier met Mercedes-Benz Certified

Alle Mercedes-Benz Certified modellen zijn onderhoudsvrij tot 6 maanden of 10.000 km na leverdatum, daarnaast genieten ze ook van 24 maanden garantie. Bent u benieuwd naar ons aanbod tweedehandsmodellen? Neem dan een kijkje in onze voorraad of maak een afspraak bij onze Mercedes-Benz Certified showroom in Gent. Onze verkopers helpen u graag verder. 

Binnenkijken bij Mercedes-Benz Certified Gent

Veelgestelde vragen over onze Mercedes-Benz Certified showroom in Gent

Wat zijn de openingstijden van Mercedes-Benz Certified Hedin Automotive in Gent?

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van Mercedes-Benz Certified Hedin Automotive in Gent open van 09.00 – 18.30 uur en op zaterdag van 09.00 – 17.00 uur. 

Wat zijn de voordelen van een Mercedes-Benz Certified van bij Hedin Automotive Gent?

Een Mercedes-Benz Certified voertuig van bij Hedin Automotive Gent is een wagen die helemaal in orde is. Hij werd op meer dan 100 punten gecontroleerd en krijgt een garantie van 2 jaar. Verder kan u in Gent genieten van een zéér ruim aanbod aan jonge tweedehandswagens.