Mercedez-Benz Hedin Automotive Sint-Niklaas

Openingstijden Mercedes-Benz Hedin Automotive in Sint-Niklaas

Openingstijden Mercedes-Benz Carrosserie 

Maandag: 08:00 - 18:30
Dinsdag: 08:00 - 18:30
Woensdag: 08:00 - 18:30
Donderdag: 08:00 - 18:30
Vrijdag: 08:00 - 18:30
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Openingstijden Mercedes-Benz werkplaats Vans en Trucks

Maandag: 07:00 - 20:00
Dinsdag: 07:00 - 20:00
Woensdag: 07:00 - 20:00
Donderdag: 07:00 - 20:00
Vrijdag: 07:00 - 20:00
Zaterdag: 07:00 - 16:30
Zondag: gesloten

Mercedez-Benz Hedin Automotive in Sint-Niklaas

Mercedes-Benz Hedin Automotive Sint-Niklaas, voorheen bekend als Mercedes-Benz Jacobs Sint-Niklaas, is dé Mercedes-Benz-dealer van deze regio. Hier vindt u een ruim aanbod nieuwe personenwagens, bestelwagens én vrachtwagens van Mercedes-Benz. Elke dag opnieuw staan onze sales advisors in Sint-Niklaas klaar om u te helpen. Wij streven naar een vlotte service en goede opvolging. 

Naast het kopen van een nieuwe wagen kunt u hier ook terecht voor een onderhoud aan uw Mercedes-Benz car, van en truck. Zo blijft uw wagen in topconditie. 

Gratis parkeergelegenheid
Grote showroom
Moderne werkplaatsfaciliteiten

Service of koetswerkherstelling aan uw personenwagen

Boek uw afspraak voor een onderhoud eenvoudig in via onderstaande link. In Sint-Niklaas staan we klaar om uw wagen met zorg te servicen, zodat u weer zorgeloos de baan op kan. Jaarlijks onderhoud, airco-cleaning, bandenwissel: het kan allemaal.

Op onderhoud in Sint-Niklaas met uw bestelwagen

In onze vestiging in Sint-Niklaas kunt u terecht voor onderhoud aan uw bestelwagen. Door regelmatig op onderhoud te komen, gaat uw wagen langer mee. Boek eenvoudig en snel een afspraak bij de gecertificeerde en gespecialiseerde techniekers van Hedin Automotive via onderstaande button. 

Mercedes-Benz Truck Center te Sint-Niklaas

Kom langs bij Hedin Automotive Sint-Niklaas als u op zoek bent naar een nieuwe truck. In ons erkend Truck Center zoeken we graag samen met u uit welke vrachtwagen de beste keuze is voor uw onderneming. Ook onderhoud aan uw truck is mogelijk in deze vestiging, dit plannen we zo efficiënt mogelijk in, nog voor u een melding voor onderhoud ontvangt.

Binnenkijken in de vestiging van Sint-Niklaas

Veelgestelde vragen over onze Mercedes-Benz showroom in Sint-Niklaas

Wat zijn de openingstijden van Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Sint-Niklaas?

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Sint-Niklaas open van 09.00 – 18.30 uur en op zaterdag van 09.00 – 17.00 uur. 

Voor welke diensten kan ik terecht bij Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Sint-Niklaas?

Voor de aankoop, leasing, renting, verhuur (MABI), onderhoud of herstelling aan Mercedes-Benz personenwagens, bestelwagens en trucks bent u welkom bij Mercedes-Benz Hedin Automotive Sint-Niklaas.