Service en onderhoud bij Hedin Automotive

Is het tijd voor het jaarlijks onderhoud van uw Mercedes-Benz? Of heeft uw wagen eerder nood aan een snelle controle, zoals een aircocheck, banden- of wielenwissel, of wintercheck? Het kan allemaal in onze Hedin Automotive-werkplaatsen. Bij ons is uw Mercedes-Benz altijd in goede handen, ook wanneer die te maken krijgt met schade aan de carrosserie. Dankzij onze erkende herstelpunten maken wij uw wagen snel en met de officiële Mercedes-Benz-onderdelen, als nieuw.

De grootste Mercedes-Benz verdeler in België

Hedin Automotive biedt het grootste netwerk aan Mercedes-Benz-vestigingen in België, en dat biedt heel wat voordelen. Ons grote netwerk zorgt dat wij een uitgebreide kennis hebben over de Mercedes-Benz-producten. Bij Hedin Automotive zien we jaarlijks een groot aantal voertuigen voorbijkomen in onze vestigingen en zo kennen we al hun informatie en details. Door onze verschillende locaties kunnen klanten bij ons snel terecht voor hun onderhoud. Eens uw voertuig gekend is bij een locatie van Hedin Automotive kunt u steeds in al onze vestigingen terecht zonder opnieuw voertuiggegevens of persoonsgegevens te moeten ingeven. Zo bent u meteen geholpen. 

Uw Mercedes-AMG op onderhoud

Uw Mercedes-AMG is een volbloed sportwagen en verdient daarom een correct onderhoud. Deze performante wagens worden door u gebruikt waarvoor ze gemaakt zijn, namelijk het leveren van sensationele prestaties. Bij Hedin Automotive willen we dan ook dat uw Mercedes-AMG keer op keer uw verwachtingen omtrent performance kunnen waarmaken. Dus is het van belang om uw AMG te laten onderhouden of herstellen in onze gespecialiseerde AMG-werkplaatsen. We helpen u graag verder in onze AMG Performance Centers in Brasschaat en Sint-Martens-Latem.

Laat een review achter

De 5-Star Rater is een klanttevredenheidsmeting van Mercedes-Benz. Hiermee stellen we u als klant of prospect in de gelegenheid om ons te laten weten wat u van onze dienstverlening vindt. Dat kan voor een serviceverlening zijn of bijvoorbeeld voor een verkoopgesprek van een voertuig. Na ons contact sturen we u een uitnodiging om uw beoordeling op onze site achter te laten en die te waarderen met 1 tot 5 sterren. Natuurlijk streven wij na om u de maximale tevredenheid te bezorgen en nemen alle opmerkingen ter harte om die nog verder te verbeteren.

Veelgestelde vragen over Mercedes-Benz onderhoud bij Hedin Automotive

Wat is de prijs van een onderhoudsbeurt voor mijn Mercedes-Benz?

De kosten van een onderhoud hangen af van verschillende factoren. Voordat we onderdelen aan uw Mercedes-Benz gaan vervangen nemen we altijd eerst contact met u op. Zo staat u niet voor onverwachte kosten. 

Worden er altijd originele onderdelen gebruikt tijdens het onderhoud aan mijn Mercedes-Benz?

Als officiële Mercedes-Benz-dealer gebruiken wij altijd originele onderdelen tijdens het onderhoud. Zo blijft uw Mercedes-Benz altijd in topconditie. 

Hoe maak ik een afspraak voor een onderhoud of herstel aan mijn Mercedes-Benz?

Via deze pagina kunt u gemakkelijk en snel online een serviceafspraak maken. Hierin kunt u aangeven welke werkzaamheden u wenst en een datum en tijd uitkiezen. Vervolgens nemen wij nog even contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Waarom kies ik voor een officiële dealer voor een onderhoud aan mijn Mercedes-Benz?

In eerste instantie is het belangrijk om tijdens de fabrieksgarantie onderhoud en reparaties te laten uitvoeren door een erkend merk-dealer voor het behoud van de garantie. Maar ook daarna heeft onderhoud bij een merkdealer zoals Hedin Automotive grote voordelen. Zo werken er bij ons merkspecialisten en werken wij met originele (fabrieks)onderdelen. Hierdoor weet u zeker dat u veilig rijdt en dat de waarde van uw Mercedes-Benz zo goed mogelijk behouden blijft. Daarnaast krijgt u garantie op het werk dat wij verrichten.

Werken er bij Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive erkende en gecertificeerde techniekers?

Al onze medewerkers zijn goed opgeleid en wij hebben de kennis van specifiek uw automerk in huis. Zo volgen onze medewerkers geregeld trainingen en behalen zij certificaten van Mercedes-Benz zelf.

Kan ik bij Hedin Automotive ook terecht voor carrosseriewerken?

Wij repareren alle soorten carrosseriewerken. Bij ons bent u gegarandeerd van het gebruik van officiële merkonderdelen die door de autofabrikant zelf worden geleverd. Onze schade-adviseurs hebben altijd de laatste technische kennis van uw auto. 

Kan ik tijdens het onderhoud aan mijn wagen ter plaatse wachten?

Ja, in elke Hedin Automotive vestiging kunt u wachten tijdens het onderhoud, naar gelang de werkzaamheden. Dit kunt u ook op voorhand aanduiden of melden wanneer u een serviceafspraak maakt. 

Krijg ik een vervangwagen als mijn wagen binnen moet voor onderhoud?

Er is een mogelijkheid tot het krijgen van een vervangend vervoersmiddel. U kunt kiezen tussen een auto (dit is betalend) of een fiets (dit is gratis). Dit kunt u op voorhand aangeven of melden tijdens het maken van de serviceafspraak.

Kan ik bij jullie terecht met een wagen die ik niet bij Hedin Automotive kocht?

Natuurlijk! Elke Mercedes-Benz is welkom bij Hedin Automotive. Ongeacht waar u hem kocht. Kocht u recent een nieuwe Mercedes-Benz of Certified tweedehandswagen, dan geldt uw garantie ook in heel ons netwerk.