Openingstijden Mercedes-Benz Hedin Automotive in Zottegem

Mercedez-Benz Hedin Automotive in Zottegem

Bij Hedin Automotive in Zottegem kunt u terecht voor de verkoop van nieuwe Mercedes-Benz Cars en Vans modellen. Kom langs in de showroom of bekijk de voorraad online. Buiten het kopen van een wagen kunt u er ook terecht voor alle onderhoudsvormen en reparaties van uw Mercedes-Benz. Benieuwd naar onze showroom op Industrielaan 14 in Zottegem? Maak een showroomafspraak via onderstaande button of kom spontaan eens een kijkje nemen. 

Gratis parkeergelegenheid
Grote showroom
Moderne werkplaatsfaciliteiten

Op onderhoud aan uw personenwagen in Zottegem

Heeft uw Mercedes-Benz-personenwagen nood aan een groot onderhoud of een bandenwissel? Bij Hedin Automotive in Zottegem helpen we u graag. Van groot onderhoud, tot een airco cleaning. Boek een serviceafspraak eenvoudig en snel via onderstaande button. 

Serviceafspraak aan uw bestelwagen bij Hedin Automotive

Onze vestging in Zottegem is een erkend VanPro Center waar u terecht kan voor een professioneel onderhoud aan uw bestelwagen. De gedreven en gecertificeerde techniekers helpen u graag verder. Zo kan u alles uit uw voertuig halen. Boek uw afspraak eenvoudig online in. 

Binnenkijken in de vestiging van Zottegem

Veelgestelde vragen over onze Mercedes-Benz showroom in Zottegem

Wat zijn de openingstijden van Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Zottegem?

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Zottegem open van 09.00 – 18.30 uur en op zaterdag van 09.00 – 17.00 uur. 

Voor welke diensten kan ik terecht bij Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Zottegem?

Voor de verkoop of de naverkoop diensten voor uw Mercedes-Benz personenwagens en bestelwagens bent u welkom bij Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive Zottegem.