Openingstijden Mercedes-Benz Hedin Automotive in Antwerpen Linkeroever

Mercedez-Benz Hedin Automotive in Antwerpen Linkeroever

Bij deze Mercedes-Benz-vestiging te Linkeroever kan u terecht voor alles wat bestelwagens betreft. 

Bent u op zoek naar een Mercedes-Benz bestelwagen in de buurt van Antwerpen Linkeroever? Kom dan zeker eens langs in onze knappe showroom. We bieden zowel de mogelijkheid tot aankoop, financiering of leasing aan, alsook het onderhoud van uw bestelwagen. Ook is het mogelijk om onderhoud te laten uitvoeren op uw vrachtwagen.

Gratis parkeergelegenheid
Een grote showroom
Moderne werkplaatsfaciliteiten

Uw bestelwagen op onderhoud in Linkeroever

Onze vestiging in Linkeroever is een echte hub voor bestelwagens. Een ervaren team werkt er dagelijks aan alle soorten Vans. Zij kennen uw bestelwagen tot in het kleinste detail. Kies zelf wanneer u uw bestelwagen op onderhoud laat komen via de online bookingtool. Maak hieronder uw afspraak.

Service aan uw vrachtwagen bij Hedin Automotive Linkeroever

Nog voor u een melding van onderhoud krijgt, plannen we uw onderhoudsafspraak in bij Hedin Automotive Linkeroever. Zo gebeurt onderhoud efficiënt, waardoor uw transportplannen zo efficiënt mogelijk kunnen verlopen. Vraag hieronder een afspraak aan. 

Binnenkijken in de vestiging van Antwerpen Linkeroever

Veelgestelde vragen over onze Mercedes-Benz showroom in Antwerpen Linkeroever

Wat zijn de openingstijden van Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Antwerpen Linkeroever?

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Antwerpen Linkeroever open van 09.00 – 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 – 17.00 uur. 

Voor welke diensten kan ik terecht bij Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Antwerpen Linkeroever?

Voor de aankoop, leasing, financiering, service, onderhoud of carrosserieherstelling aan uw Mercedes-Benz bestelwagens en Trucks bent u van harte welkom bij Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive Antwerpen Linkeroever. Onze mensen staan natuurlijk steeds ter beschikking.