Openingstijden Mercedes-Benz Hedin Automotive in Kontich

Dé Mercedes-Benz-dealer voor de regio Kontich

Bij Hedin Automotive Kontich kunt u terecht voor nieuwe Mercedes-Benz personenwagens en bestelwagens. Kom langs in onze showroom en laat u helpen door een van onze sales advisors of bekijk onze voorraad online. 

Naast het kopen van nieuwe modellen kunt u bij Mercedes-Benz Hedin Automotive Kontich ook terecht voor service aan uw wagen. Van jaarlijks onderhoud tot aircocleaning, wij doen het allemaal. 

Gratis parkeren
Gezellige showroom
Moderne werkplaats

Nieuwe wagens in voorraad

De Hedin Automotive-vestiging in Kontich heeft zowel nieuwe Mercedes-Benz-personenwagens als bestelwagens in de aanbieding. Bekijk onze voorraad online of kom langs in de showroom voor meer informatie of het maken van een testrit. 

Onderhoud aan uw Mercedes-Benz

Wilt u een onderhoud, reparatie of bandenwissel aan uw Mercedes-Benz laten uitvoeren? Dan bent u bij Hedin Automotive Kontich aan het juiste adres. Onze gecertificeerde techniekers staan voor u klaar. Hier bent u welkom voor onderhoud aan uw personen- en bestelwagen. 

Binnenkijken bij Hedin Automotive Kontich

Veelgestelde vragen over onze Mercedes-Benz showroom in Kontich

Wat zijn de openingstijden van Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Kontich?

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Kontich open van 09.00 uur – 18.30 uur en op zaterdag van 09.00 – 17.00 uur. 

Voor welke diensten kan ik terecht bij Mercedes-Benz Hedin Automotive Kontich?

Voor de aankoop en leasing/renting van personenwagens of het onderhoud, carrosserieherstelling of service van Mercedes-Benz personenwagens en bestelwagens bent u welkom bij onze Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive te Kontich.