Mercedes-Benz Certified

Een Mercedes-Benz Certified is een tweedehandswagen die door een officiële Mercedes-Benz-dealer is goedgekeurd om het erkende tweedehandslabel 'Certified' van Mercedes-Benz te mogen dragen. Dit houdt in dat de koper van een voertuig met het Mercedes-Benz Certified-label kan genieten van een heleboel voordelen en zekerheden. Zo bent u er als koper steeds zeker van dat u met een uiterst betrouwbare tweedehandswagen op pad gaat. 

De voordelen van Mercedes-Benz Certified

Voorraad Mercedes-Benz Certified

In onze verschillende vestigingen hebben we een hele mooie voorraad aan Mercedes-Benz Certified voertuigen ter beschikking. U hebt de keuze uit meer dan 250 voertuigen. Bekijk online onze voorraad of kom langs in een showroom naar keuze. Online uw ideale wagen gevonden? Maak een showroomafspraak en kom hem bewonderen in het echt. 

Ook Certified Bestelwagens bij Hedin Automotive

Ook Certified Mercedes-Benz-bestelwagens kunt u bij Hedin Automotive vinden. De tweedehandsbestelwagens van Mercedes-Benz bieden dezelfde voordelen als die van de personenwagens en worden gecontroleerd op 65 punten. Interesse in een Certified bestelwagen? Kom de voorraad bekijken bij Mercedes-Benz Hedin Automotive.

Onze Mercedes-Benz Certified vestigingen

Veelgestelde vragen over Mercedes-Benz tweedehandswagens

Welke Mercedes-Benz modellen zijn er als tweedehands te koop?

Hedin Automotive heeft een grote voorraad tweedehands Mercedes-Benz waardoor u praktisch ieder model terugvindt. Zo hebben wij de Mercedes-Benz A-Klasse, B-Klasse, C-Klasse, E-Klasse, S-Klasse en V-Klasse in ons aanbod, maar hebben wij ook de Mercedes-Benz CLA, GLA, GLB, GLC, GLE, GLS. voor u klaarstaan. Ook alle nieuwe elektrische modellen zoals de EQA, EQB, EQE en EQS zitten in ons aanbod. Bent u opzoek naar een tweedehands Mercedes-Benz bedrijfswagen? Bekijk dan de Vito, Sprinter of Citan. We helpen u graag bij het vinden van de tweedehands auto en adviseren u met veel plezier over de verschillende modellen. Maak een afspraak bij één van onze showrooms en een sales advisor helpt u graag verder. 

Wat is een Mercedes-Benz Certified tweedehandswagen?

Een jonge tweedehandswagen die het Certified-label toegekend krijgt is een Mercedes-Benz jonger dan 6 jaar en met minder dan 150.000 km. Deze wagen werd ook gecontroleerd op meer dan 100 punten voor hij in het aanbod komt en kan genieten van o.a. twee jaar garantie, Mobilo pechhulp en een gegarandeerde onderhoudshistoriek en kilometerstand.

Wat is mijn huidige auto waard en kan ik deze bij Hedin Automotive inruilen?

Dat is zeker mogelijk. Ga hiervoor langs in een showroom naar keuze, een sales advisor stelt graag de waarde van uw huidige auto vast. 

Welke garanties krijg ik bij het aankopen van een Mercedes-Benz tweedehands?

Op de Certified Mercedes-Benz modellen is er standaard 2 jaar garantie na levering, dit zijn modellen die maximum 6 jaar oud zijn of 150.000 km op de teller hebben staan. Op de tweedehands Mercedes-Benz modellen die het Used label bezitten is er standaard 1 jaar garantie. De Used wagens zijn modellen die maximum 8 jaar oud zijn of 180.000 km op de teller hebben staan.

Kan ik een testrit maken met een Mercedes-Benz tweedehands?

Op iedere pagina van een tweedehands Mercedes-Benz kunt u eenvoudig een testrit aanvragen via de button onder het model. U kunt ook altijd contact opnemen met de Mercedes-Benz-dealer middels het contactformulier of via het telefoonnummer dat bij de auto vermeld staat.

Ik wil een tweedehands Mercedes-Benz financieren. Kan dat?

Een financiering van een tweedehandsauto is altijd mogelijk. Onze verkopers kijken graag samen met u naar een financiering volgens uw behoeften.