Openingstijden Mercedes-Benz Hedin Automotive in Sint-Pieters-Leeuw

Mercedez-Benz Hedin Automotive in Sint-Pieters-Leeuw

In het Mercedes-Benz Truck Center te Sint-Pieters-Leeuw bent u aan het goede adres voor uw Mercedes-Benz Truck in de Brusselse rand. Hier ontdekt u het hele gamma van Mercedes-Benz Trucks & Vans. Bent u op zoek naar een Mercedes-Benz Trucks of Vans in de buurt van Sint-Pieters-Leeuw? Kom dan gerust bij ons langs. Wij bieden niet alleen de verkoop aan, maar ook het onderhoud en de reparatie van uw vrachtwagen en bestelwagen. 

Gratis parkeergelegenheid
Grote showroom
Moderne werkplaatsfaciliteiten

Uw bestelwagen op onderhoud in Sint-Pieters-Leeuw

Bij Mercedes-Benz Hedin Automotive Sint-Pieters-Leeuw kunt u steeds terecht voor alle vormen van onderhouds- of carrosseriewerken aan uw bestelwagen. Maak eenvoudig een afspraak via de bookingstool.

Mercedes-Benz Trucks op onderhoud bij Hedin Automotive

Heeft uw huidige vrachtwagen onderhoud nodig? Dan kan u terecht bij onze ervaren techniekers in Sint-Pieters-Leeuw. Zij plannen uw serviceafspraak zo efficiënt mogelijk in, dat de uptime van uw truck zo hoog mogelijk blijft. 

Binnenkijken in Sint-Pieters-Leeuw

Veelgestelde vragen over onze Mercedes-Benz showroom in Sint-Pieters-Leeuw

Wat zijn de openingstijden van Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Sint-Pieters-Leeuw?

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Sint-Pieters-Leeuw open van 08.30 – 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 – 17.00 uur. 

Voor welke diensten kan ik terecht bij Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Sint-Pieters-Leeuw?

Voor onderhoud, herstellingen of carrosserieschade aan uw Mercedes-Benz bestelwagens en trucks bent u welkom bij onze Mercedes-Benz-dealer en Truck Center, Hedin Automotive Sint-Pieters-Leeuw.