Ontdek elektrisch rijden bij Mercedes-Benz

Met de elektrische wagens van Mercedes-Benz ervaart u elektrisch rijden als nooit tevoren. De elektrisch aangedreven modellen zijn klaar voor de toekomst. Een rit in een elektrische auto van Mercedes-Benz is dynamisch, comfortabel, geluidloos en emissievrij. 

Klaar om de overstap naar elektrisch rijden te maken? Ontdek hieronder de verschillende modellen van Mercedes-Benz en vraag vrijblijvend online een testrit aan of kom langs in een showroom naar keuze. We staan steeds voor u klaar. 

De elektrische bestelwagens van Mercedes-Benz

Mercedes-Benz - eCitan - model

eCitan

Actieradius: 284 km (WLTP)


De eCitan van Mercedes-Benz is de ideale compacte, gesloten bestelwagen voor binnen en buiten stedelijk gebied, van binnenstad tot buitenwijk.

Mercedes-Benz - eVito - model

eVito

Actieradius: 287 km (WLTP)


Een grote actieradius, 100% fiscale aftrekbaarheid en toegang tot alle lage emissiezones dat zijn de voordelen van de Mercedes-Benz eVito. 

Mercedes-Benz - eVito Tourer - model

eVito Tourer

Actieradius: 360 km (WLTP)


Met een groot rijbereik van 360 km, en 9 ruime en comfortabele zitplaatsen laat deze bedrijfswagen van Mercedes-Benz niets te wensen over.

Vragen bij elektrisch rijden?

Heeft u de elektrische bestelwagen van uw dromen gevonden? Het enige wat u nu nog moet doen is de juiste laadvoorzieningen vinden zoals een laadkabel, laadkaart, een laadpaal enzovoort. Onze partners zijn uitgerust met de juiste tools en voorzieningen om u hierbij te helpen. Neem voor alle informatie gerust contact op met een sales advisor. 

Veelgestelde vragen over elektrische bestelwagens van Mercedes-Benz

Heeft Mercedes-Benz ook elektrische bestelwagens?

Ja, Mercedes-Benz heeft modellen die 100% elektrisch zijn. Dit zijn bijvoorbeeld de eCitan, eVito en eSprinter.

Kan ik testrijden met een elektrische bestelwagen?

Ja, bij Hedin Automotive is het mogelijk om met elke model van bestelwagen test te rijden. Hebt u al een specifiek voorraadmodel op het oog? Klik dan op de button 'boek uw testrit' op de specifieke pagina van dat voertuig of ga naar het testritformulier en vraag een testrit aan met een model naar keuze.