Openingstijden Mercedes-Benz Hedin Automotive in Lier

Dé Mercedez-Benz-dealer in Lier

Bij Hedin Automotive Lier, voorheen bekend als Mercedes-Benz-dealer Swinnen, ontdekt u het volledige gamma van Mercedes-Benz personenwagens en bestelwagens. Bent u op zoek naar een nieuwe Mercedes-Benz? Kom dan zeker eens langs in deze Hedin Automotive showroom. Wij bieden niet enkel de verkoop aan van wagens, maar ook de naverkoopdiensten zoals het onderhoud en repartie van uw personen- of bestelwagen. 

Gratis parkeergelegenheid
Een gloednieuwe showroom
Moderne werkplaatsfaciliteiten

Voorraad personenwagens in Lier

Mercedes-Benz Hedin Automotive Lier biedt een grote nieuwe voorraad van Mercedes-Benz personenwagens. Bent u geïnteresseerd in een model in onze vestiging? Kom gerust langs. Onze sales advisors in Lier horen graag wat ze voor u kunnen betekenen.  

Op onderhoud bij Hedin Automotive

Onze gecertificeerde techniekers in Lier staan klaar om uw Mercedes-Benz personenwagens te onderhouden. Veel voorkomende werkzaamheden zijn het wisselen van de banden of het uitvoeren van groot of klein onderhoud. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw voertuig in topconditie blijft. 

Veelgestelde vragen over onze Mercedes-Benz showroom in Lier

Wat zijn de openingstijden van Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Lier?

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Lier open van 09.00 – 18.30 uur en op zaterdag van 09.00 – 17.00 uur. 

Voor welke diensten kan ik terecht bij Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Lier?

Voor eender welke dienst met betrekking tot de verkoop of naverkoop van Mercedes-Benz personenwagens en bestelwagens bent u welkom bij Mercedes-Benz Hedin Automotive Lier.