Voorraad nieuwe Mercedes-Benz-wagens

Bij Hedin Automotive vindt u een uitgebreid aanbod aan Mercedes-Benz-wagens. Wilt u een snel leverbare wagen van Mercedes-Benz? Kies dan voor een nieuwe auto uit voorraad. We hebben vast wel een Mercedes-Benz die bij u past. Van benzine, diesel, plug-inhybride tot volledig elektrisch, van de A-Klasse tot de S-Klasse. Ontdek online ons aanbod nieuwe wagens en vraag gerust een testrit aan met de wagen naar keuze. 

Nieuwe Mercedes kopen, leasen of financieren? 

Heeft u de Mercedes-Benz van uw dromen gevonden? Wilt u uw nieuwe wagen kopen, leasen of liever financieren? Bij dé Mercedes-Benz dealer van België,  Hedin Automotive, kan het allemaal. Bekijk de mogelijkheden online of laat u informeren door een sales advisor in een showroom

Ervaar uw nieuwe Mercedes-Benz tijdens een testrit 

U heeft een Mercedes-Benz gevonden die u interesseert. Nu nog een testrit inplannen om zeker te zijn dat de wagen aan al uw verwachtingen voldoet. Bij Hedin Automotive kunt u al onze Mercedes-Benz-modellen uittesten. We hebben van bijna alle modellen een demovoertuig beschikbaar. Test de auto in de stad, op de snelweg of op smalle wegen en beleef zelf het rijplezier van een Mercedes-Benz. Een afspraak plannen voor een testrit kan snel en eenvoudig online of in de showroom.