Openingstijden Mercedes-Benz Hedin Automotive in Boortmeerbeek

Hedin Automotive in Boortmeerbeek

Ons team van experten staat voor u klaar in onze Mercedes-Benz vestiging in Boortmeerbeek. Bent u geïnteresseerd in een van de nieuwste modellen of tweedehandswagens van Mercedes-Benz cars of vans? Kom dan zeker langs in onze showroom en bewonder onze nieuwe en tweedehands wagens met uw eigen ogen. Ook onderhouden wij uw auto of bestelwagen graag of voeren wij carrosseriewerken uit. 

Gratis parkeren
Gezellige showroom
Moderne werkplaats

Nieuwe wagen of tweedehandswagen

Op zoek naar een nieuwe Mercedes-Benz?  Een bestelwagen? Of een goed onderhouden tweedehandswagen? Bij Hedin Automotive hebben we een grote voorraad aan nieuwe en tweedehands personen- en bestelwagens. Kom langs in onze showroom in Boortmeerbeek of kijk online. 

Service aan uw personenwagen bij Hedin Automotive

In onze vestiging in Boortmeerbeek kan u langsgaan voor een klein of groot onderhoud, bandenwissel of airco-cleaning. Bij ons ervaren en gespecialiseerd team in Boortmeerbeek is uw wagen in veilige handen. Boek uw afspraak eenvoudig online. 

Uw bestelwagen op onderhoud in Boortmeerbeek

Heeft uw Mercedes-Benz bestelwagen nood aan zijn jaarlijks onderhoud? Kom dan langs in onze erkende werkplaats in Boortmeerbeek. Zo kunt u langer genieten van uw favoriete voertuig. Met onze gecertificeerde techniekers is uw wagen zo terug in topconditie. 

Binnenkijken in de vestiging van Boortmeerbeek

Veelgestelde vragen over onze Mercedes-Benz showroom in Boortmeerbeek

Wat zijn de openingstijden van Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Boortmeerbeek?

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Boortmeerbeek open van 09.00 – 18.30 uur en op zaterdag van 09.00 – 17.00 uur. 

Voor welke diensten kan ik terecht bij Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Boortmeerbeek?

Voor de aankoop, leasing, renting, onderhoud of herstelling aan uw Mercedes-Benz personenwagens en bestelwagens bent u welkom bij Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive. Ook voor de aankoop van tweedehandswagens (Mercedes-Benz Certified) bent u meer dan welkom in Boortmeerbeek.