Openingstijden Mercedes-Benz Hedin Automotive in Brasschaat

Mercedez-Benz Hedin Automotive Brasschaat

Hebt u interesse in een nieuwe Mercedes-Benz personenwagen? Dan bent u van harte welkom bij Hedin Automotive in Brasschaat. Ons team van experten staat voor u klaar en helpt u graag bij het vinden van een nieuwe Mercedes-Benz? 

Of bent u eerder geïnteresseerd in een Mercedes-Benz AMG? Dan bent u bij deze Mercedes-Benz-dealer ook aan het juiste adres. In ons AMG Performance Center te Brasschaat staat ons gespecialiseerd AMG team op u te wachten om u verder te helpen met al uw vragen omtrent uw Mercedes-AMG high-performance model.

Gratis parkeergelegenheid
Grote showroom
Moderne werkplaatsfaciliteiten

Nieuwe wagen bij Hedin Automotive

Ontdek de huidige voorraad van Mercedes-Benz en vind uw ideale wagen. Wilt u er zeker van zijn dat de auto écht bij u past? Aarzel dan niet en maak een testrit via onderstaande button of neem contact op met Hedin Automotive in Brasschaat. Onze Mercedes-Benz sales advisors helpen u graag verder.

Uw Mercedes-Benz op onderhoud

Is uw Mercedes-Benz toe aan zijn jaarlijks onderhoud? Met de jarenlange Mercedes-Benz-expertise bij Hedin Automotive bent u bij ons aan het goede adres. Van klein onderhoud tot bandenwissel, wij doen het allemaal. We zorgen dat u zo snel mogelijk met uw favoriete wagen terug de weg op kan. 

Binnenkijken in de vestiging van Brasschaat

Veelgestelde vragen over onze Mercedes-Benz showroom in Brasschaat

Wat zijn de openingstijden van Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Brasschaat?

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Brasschaat open van 09.00 uur – 18.30 uur en op zaterdag van 09.00 – 17.00 uur. 

Voor welke diensten kan ik terecht bij Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Brasschaat?

Voor de aankoop van een nieuwe Mercedes-Benz personenwagen of het onderhoud ervan bent u welkom bij Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive. Hedin Automotive Brasschaat is ook hét AMG Performance Center voor de provincie Antwerpen en dus de plek voor uw nieuwe AMG aan te kopen of uw bestaande AMG te laten onderhouden.