Openingstijden Mercedes-Benz Hedin Automotive in Ninove

De Mercedez-Benz-dealer van Ninove

In de Hedin Automotive showroom in Ninove bent u harte welkom voor het kopen, onderhouden en repareren van uw Mercedes-Benz personen- en bestelwagen. In onze showroom vindt u het volledige gamma van nieuwe Mercedes-Benz-modellen. Daarnaast hebben we ook een grote moderne werkplaats waar u terecht kunt met uw Mercedes-Benz voor een onderhoud- of carrosserieafspraak. 

Gratis parkeren
Gezellige showroom
Moderne werkplaats

Service of carrosserieherstelling aan uw personenwagen

Boek eenvoudig uw onderhoudsafspraak via onderstaande link. Wij staan klaar in onze vestiging in Ninove voor uw wagen in uitstekende conditie af te leveren. Zo kunt u weer zonder zorgen rond rijden. U kunt in onze vestiging terecht voor klein onderhoud, groot onderhoud, aircocleaning,... 

Op onderhoud in Ninove met uw bestelwagen

Is uw Mercedes-Benz-bestelwagens aan onderhoud toe? Bij Hedin Automotive in Ninove kunt u terecht voor onderhoud. Onze gespecialiseerde techniekers zorgen ervoor dat uw Mercedes-Benz binnen no-time terug de weg op kan. 

Mercedes-Benz Truck Center te Ninove

In onze vestiging in Ninove kunt u terecht voor onderhoud aan uw Mercedes-Benz-truck. Het erkende Truck Center kijkt graag samen met u naar het meest geschikte moment om onderhoud aan uw vrachtwagen uit te voeren, zodat de downtime beperkt wordt. Onze ervaren techniekers volgen regelmatig opleidingen zodat ze up-to-date blijven om uw truck het best mogelijke onderhoud te geven.

Binnenkijken in Ninove

Veelgestelde vragen over onze Mercedes-Benz showroom in Ninove

Wat zijn de openingstijden van Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Ninove?

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Ninove open van 09.00 – 18.30 uur en op zaterdag van 09.00 – 17.00 uur. 

Voor welke diensten kan ik terecht bij Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Ninove?

Voor service aan Mercedes-Benz personenwagens, bestelwagens en trucks bent u welkom bij Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive. Uiteraad bent u ook voor de aankoop van een personen- of bestelwagen meer dan welkom.